miercuri, mai 15, 2024
AcasăNaționalIncendiu la un restaurant din Snagov. Localul nu avea autorizație de securitate...

Incendiu la un restaurant din Snagov. Localul nu avea autorizație de securitate la incendiu și fusese amendat

Restaurantul Taverna Racilor de pe malul Lacului Snagov a ars sâmbătă dimineața din temelii, iar reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București și Ilfov transmit acum că localul nu dispunea de autorizație de securitate la incendiu.

„Acest obiectiv a fost controlat de inspectorii ISUBIF în luna mai 2023. Au fost constatate deficiente pe linia securității la incendiu, care au fost sancționate contravențional cu amenda de 60.0000 lei, din care 50.000 lei a reprezentat sancțiunea pentru lipsa autorizatiei de securitate la incendiu”, se precizează în informarea oficială, potrivit G4media.

Localul de pe malul lacului Snagov a fost renovat și deschis consumatorilor anul acesta, la finele lunii martie, înainte de Florii.

Omul de afaceri Paul Nicolau, cunoscut sub numele Pescobar – care deține rețeaua „Taverna Racilor” – a spus pe rețeaua TikTok că sunt înregistrate doar pagube materiale, în urma incendiului din Snagov și că locația va fi refăcută. „A luat foc toată locația, nu e niciun fel de victima, nici nu avea de unde că a luat foc noaptea. Avem doar pagube materiale. A ars din temelii, toată locația. Asta este, a luat foc, se face la loc, bine că era iarnă…viața merge înainte”, a spus patronul restaurantului.

Apar și comentarii în care se fac speculații că localul ar fi fost incendiat intenționat, pentru recuperarea asigurării.

Tot anul acesta, Pescobar s-a confruntat cu probleme din partea ANPC, restaurantul său din Herăstrău fiind închis  după ce s-au găsit mai multe nereguli. Totuși, omul de afaceri a continuat să înființeze noi localuri și la Timișoara dar și la Cluj Napoca.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
7.6 ° C
9.6 °
7.2 °
66 %
2.3kmh
92 %
mie
13 °
joi
17 °
vin
17 °
sâm
14 °
Dum
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici (foto stânga) a fost în campanie electorală și la târgul agro-zoo de la Popăuţi.

EDITORIAL

Campanie electorală, desigur, astfel că nu trebuie să ne mire faptul că indivizii care visează să ne spolieze în următorii patru ani nu se...

EPIGRAMA ZILEI

Ba-i subțire, ba e gros Dar cu ... caracter frumos. Și oriunde pe pământ E ... purtător de cuvânt! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...