Vitezoman ajuns cu maşina pe trotuar

0

Şofer tânăr, cu maşină puternică, pare a fi „reţeta” tot mai des întâlnită pentru accidentele care se produc pe străzile din Botoşani. Un astfel de eveniment a avut loc sâmbătă seara, pe Bulevardul Mihai Eminescu, chiar în faţa Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean. Un autoturism Dacia Logan, care circula în regim taxi, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, se deplasa dinspre strada Octav Onicescu, iar când a ajuns la poarta spitalului a semnalizat stânga pentru a intra în curtea unităţii sanitare.

În acel moment, potrivit poliţiştilor, taxiul a fost lovit de un Volkswagen Passat cu numere de Bulgaria, condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, care circula în spatele său şi care s-a angajat în depăşire pe linie continuă, în dreptul unei treceri de pietoni.

În urma impactului dintre cele două maşini, Volkswagen-ul a ajuns pe trotuarul de pe contrasens, unde a dărâmat un copac, un indicator rutier şi un coş de gunoi. Doar norocul a făcut ca în acel moment să nu fie nici o persoană pe trotuar.

Şoferul din taxi a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital. „Bărbatul era în stare stabilă, acesta suferind un traumatism cranio-cerebral şi mai multe contuzii minore”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Potrivit acestora, tânărul şofer nu este la prima ispravă, anul trecut, în luna august, acesta făcând praf un Audi în dreptul localităţii Cucorăni, când a izbit maşina violent de un copac. Deşi motorul a sărit de pe caroserie, din fericire nimeni nu a fost rănit atunci.

Deja ai votat!
se încarcă...