Familie bântuită de tragedii

0

Familia bărbatului care a murit sâmbătă noapte, după ce căruţa în care se afla s-a răsturnat, trece printr-o dramă. Astfel, în urmă cu câteva luni, aceasta a fost nevoită să îl înmormânteze pe fiul bărbatului.

Sâmbătă seară, Ioan H., din Sarafineşti, se întorcea cu căruţa plină cu lemne spre casă, de la pădure. La un moment dat însă, caii s-au speriat şi atelajul s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, bărbatul fiind prins sub greutatea lemnelor. Acesta a fost scos în scurt timp de martorii la accident şi transportat la spital, însă a murit după câteva ore, pe masa de operaţie, pentru că organele interne i-au fost strivite sub greutatea lemnelor.

În luna februarie a acestui an, fiul căruţaşului a murit într-un accident şocant. Tragedia a avut loc într-o noapte, când Ionuţ Gabriel H. mergea în viteză cu maşina personală, un Volkswagen Passat, spre Corni. Într-o curbă la stânga de pe drumul dintre Vorona şi Corni, şoferul a pierdut, însă, controlul volanului, maşina intrând într-un parapet metalic de pe partea dreaptă a drumului, pe care l-a îndoit pe o distanţă de câteva zeci de metri. Bucata de parapet îndoită a înconjurat practic autoturismul, străpungând caroseria şi intrând în maşină prin partea şoferului.

În urma impactului extrem de violent tânărul, care se afla singur în maşină, a fost aruncat pe bancheta din spate, acesta murind pe loc.

+0 -0
se încarcă...