Copilă ucisă şi aruncată la Pacea

0

Sfârşit cumplit pentru o adolescentă. Aceasta a fost găsită moartă, ieri seară, în pădurea de la marginea Cimitirului „Pacea”. Primele date ale cercetărilor începute la faţa locului arată că fata, a cărei identitate şi vârstă erau necunoscute, anchetatorii estimând că ar avea între 15 şi 20 de ani, a fost ucisă, ea fiind înjunghiată de nu mai puţin de 13 ori.

Alerta a fost dată când mai mulţi copii ieşiţi la plimbare cu câinii au văzut-o pe fată întinsă în iarbă şi au fugit la părinţi. Unul dintre aceştia s-a apropiat de fată, a văzut că este rănită şi a sunat la 112. „Avea tricoul ridicat şi avea lovituri de cuţit. Am sunat la 112, chemând poliţia”, a spus bărbatul care a sunat la numărul unic de urgenţă.

Apelul a dus la o desfăşurare de forţe fără precedent, în zonă ajungând o armată de cadre medicale şi poliţişti. Primul a intervenit echipajul de la Ambulanţă, care, însă, nu a putut decât să constate decesul, care survenise cu cel puţin o oră înainte. „Pacienta a fost găsită în asistolă de aproximativ o oră. Prezenta multiple plăgi înjunghiate, posibil cu un cuţit în regiunea cordului, în regiunea hemitoracelui drept, membre superioare”, a declarat medicul Eduard Gurău din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

 

Toţi criminaliştii au fost chemaţi pentru anchetă

 

Imediat după ce fata a fost descoperită, zona a fost împânzită de poliţişti. La faţa locului au ajuns toţi criminaliştii disponibili, care au adus şi un câine de urmă. Anchetatorii au însă o misiune deosebit de dificilă. Ei trebuiau să afle identitatea fetei, să le anunţe rudelor cumplita veste şi să reconstituie ultimele ei clipe de viaţă.

„După cercetările făcute la faţa locului, vom încerca să stabilim ce s-a întâmplat. Este un caz greu. Fiind vorba de un copil, este cu atât mai dificil. Deşi am văzut multe la viaţa noastră, tot nu am învăţat să facem faţă morţii unui copil, mai ales că este vorba de o moarte violentă”, au declarat poliţiştii, adăugând că adolescenta s-a luptat pentru viaţa ei, dovadă fiind rănile de pe mâini.

Din păcate însă, una dintre lovituri a nimerit în zona inimii, lăsându-i puţine şanse de supravieţuire.

Ciudat este, însă, că în zona unde a fost găsită fata nu au fost descoperite urme de sânge, existând posibilitatea ca atacul căreia i-a căzut victimă să fi avut loc în altă parte.

Zona unde a fost găsită adolescenta moartă pare a fi una blestemată, acolo având loc în ultimul deceniu mai multe sinucideri şi morţi suspecte.

– Tudor CHIRIAC

 

+0 -0
se încarcă...