spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăPrima PaginăRețeta pentru show, pierdută la Cornișa (foto - video)

Rețeta pentru show, pierdută la Cornișa (foto – video)

Organizatorii Summer Fest au pierdut rețeta spectacolelor cu mare audiență, precum cele de la deschiderea Parcului de Agrement Cornișa sau din prima seară a manifestării. După ce vineri, peste 10 mii de botoșăneni s-au adunat pe deal la Cornișa pentru a petrece o seară cu artiștii invitați la Summer Fest, nu același lucru se poate spune și despre ultima seară, când numărul celor prezenți a fost mult, mult mai mic, abia dacă atingea trei mii de persoane. Și asta și din cauza modului cum au fost structurate și gândite cele trei zile de spectacol.

Organizatorii s-au ghidat parcă după un vechi proverb moldovenesc și „au băgat toată brânza într-o chiroșcă”. Iar la Summer Fest, „chiroșca” a fost seara de vineri, când au concertat: Oana Tăbultoc, DJ Project, Superchill, Proconsul și Smiley. Sâmbătă, lucrurile au stat cum au mai stat, în fața scenei adunându-se fanii celor de la Vunk și ceva admiratori ai moldovenilor de la Alex Calancea & Lupii, pentru ca aseară, capul de afiș, trupa Hara, să nu mai fie un pol de atracție pentru spectatorii botoșăneni. Nici concertul prezentatoarei din primele două seri, basarabeanca Natalia Barbu nu a fost tocmai un magnet pentru public.

 

Copii ținuți pe scenă până la 21:30

 

Seara de duminică a început cu un program de aproape două ore susținut de diverse trupe de copii. S-a trecut de la folkul cântat de trupa din Bârlad, Cristal, la muzică populară interpretată de Maria Strugaru, Ștefan Prodan și ansamblul „Mugurelul Albeștean”, apoi la muzică, dans, gimnastică și contorsionism în cadrul unui program realizat de copiii de la Arlechin și Viva Alegria Piatra Neamț, și s-a terminat cu un scurt moment prezentat de trupa Atelierul de Teatru de la Colegiul „Mihai Eminescu”. Acesta a fost scurtat drastic, după ce momentele artistice dinainte s-au întins destul de mult, unele repetându-se de două ori, iar publicul întârzia să apară în fața scenei, chiar dacă și meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova se terminase de mai bine de o oră.

 

Atmosferă de nuntă cu Natalia Barbu

 

Puțin după ora 21:30, a urcat pe scenă Natalia Barbu, care, în ciuda unui repertoriu apropiat de cel de la petreceri, nu a reușit să anime puținii spectatori din fața scenei, unde, cu puțin efort puteai întoarce chiar și o mașină.

Natalia Barbu, care a reprezentat Republica Moldova la una din edițiile Eurovision cu piesa „Fight”, unde s-a clasat pe locul 10, a îmbinat melodiile proprii, cu cele din folclorul românesc, dar și cover-uri la piese de succes, precum: „I wanna dance with somebody” (Whitney Houston), „I Will Survive” (Gloria Gaynor), „I Feel Good” (James Brown) sau „The Best” (Tina Turner). Totul a durat mai bine de o oră, după care a intrat trupa Hara, care a încheiat de altfel și programul artistic de la Summer Fest.

Momentul de vârf al concertului a fost la final, când cei de la Hara au cântat cea mai cunoscută piesă a lor, „Muro Shavo”, după care solistul trupei, Flavius Buzilă, și-a prezentat colegii.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
16.7 ° C
17.2 °
14.4 °
57 %
1.5kmh
5 %
Dum
22 °
lun
25 °
mar
26 °
mie
14 °
joi
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...