vineri, aprilie 19, 2024
AcasăPrima PaginăColiziune fatală pentru un tânăr necăjit

Coliziune fatală pentru un tânăr necăjit

♦ Un tânăr, în vârstă de doar 28 de ani, care a fost abandonat atât de părinţi, cât şi de asistentul maternal, şi-a pierdut viaţa după ce a fost victima unui accident rutier

Unul dintre cei doi botoşăneni răniţi în accidentul grav ce a avut loc miercuri după-amiază în Vrancea şi-a pierdut viaţa la doar câteva ore după ce a ajuns la spital, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l salva. Gabriel Feclistov, în vârstă de 28 de ani, a plecat, însă, din această lume lăsând în urma o poveste de viaţă desprinsă parcă dintr-un roman tragic. Gabriel a muncit în permanenţa pentru a-şi face un rost în viaţă şi a încercat să facă ordine acolo unde cei care i-au dat viaţă şi ar fi trebuit să îl ghideze au semănat doar haos.

Tânărul a fost abandonat încă de mic, acesta având încă trei surori mai mari şi un frate mai mic. Aceştia au fost fiecare preluaţi de asistenţi maternali, însă, la vârsta adolescenţei Gabriel a fost abandonat şi de asistentul maternal, aşa cum se întâmplă destul de des în sistemul de protecţie socială. Încă minor, băiatul a fost preluat de centrul de plasament de la Pomârla, unde a mai stat până la vârsta de 20 de ani.

Ulterior, Gabriel a părăsit centrul de plasament şi greutăţile s-au ţinut lanţ de el, însă, tânărul nu a renunţat nici o secundă să spere şi a încercat cu toate forţele sale să îşi facă un rost în viaţă. Gabriel nu s-a dat în lături de la nici o muncă, nimic nu i s-a părut înjositor sau nedemn, scopul lui fiind acela de a-şi construi o casă şi de a-şi întemeia o familie, căreia să-i poată oferi ceea ce el nu a avut, şi anume dragoste.

„Ai avut o viaţă înainte, să îşi faci o familie şi să ai copii minunaţi cum îţi doreai. Din păcate Dumnezeu te-a vrut lângă El pentru că are nevoie de tine acolo Sus. N-am să te uit niciodată, vei fi mereu în sufletul meu”, este doar unul din miile de mesaje postate pe o reţea de socializare de un amic de-al său.

Eforturile medicilor de a-l salva au fost zadarnice

În prezent Gabriel muncea la piaţa de legume, pe care le aducea, împreună cu alţi doi botoşăneni, din sudul ţării. Un astfel de drum făcea şi miercuri. Tânărul, se afla pe locul din dreapta al autoutilitarei cu numere de Botoşani care s-a izbit violent într-un utilaj pentru tuns iarba, care mergea pe marginea drumului. Impactul a fost chiar pe partea dreaptă, acolo unde se afla tânărul, acesta rămânând încarcerat în maşină. Acesta a fost scos de pompieri dintre fiarele contorsionate, în stare de inconştienţă şi cu multiple traumatisme şi leziuni.

Bărbatul a fost transportat la Urgenţe, însă după câteva ore a intrat în stop cardio-respirator din cauza leziunilor suferite, iar medicii au fost nevoiţi să constate decesul. „Din păcate, cordul nu a mai putut fi repornit, în ciuda efortului personalului medical. După efectuarea manevrelor de resuscitare mai bine de 60 de minute, colegii s-au văzut nevoiţi să constate decesul”, a declarat un asistent din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Focşani.

Din spusele unuia dintre pasagerii dubiţei, se pare că utilajul care tundea iarba pe marginea drumului ar fi intrat brusc pe banda lor de mers. „A intrat direct pe banda doi. Şoferul a încercat să evite cât de mult a putut, dar l-a izbit cu partea dreaptă”, a povestit acesta.

„Păcat că a avut parte doar de greutăţi în viaţă”

Vestea a venit ca un şoc pentru sutele de prieteni pe care tânărul îi avea, tocmai datorită felului lui de a fi. „Un băiat cu atât de mult bun-simţ, foarte muncitor şi cu dragoste de cei din jur, chiar necunoscuţi fiind. Nu ştia să spună nu, orice l-ar fi rugat cineva. Tot timpul era săritor şi optimist, orice s-ar fi întâmplat. Păcat că a avut parte doar de greutăţi în viaţă, iar acum acest sfârşit tragic”, spune o cunoştinţă a tânărului.

Din păcate, viaţa i-a mai aruncat o provocare, ce din păcate i-a furat şi ultimul zâmbet.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
6.1 ° C
6.1 °
4.3 °
95 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
12 °
mar
8 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...