Septuagenar încătuşat şi internat la Psihiatrie după ce şi-a pierdut căruţa în centrul oraşului (video)

0

A fost nevoie de cătuşe şi mai multe echipaje de poliţie pentru a potoli un căruţaş de 70 de ani, care a făcut un scandal monstru după ce a aflat că urma să fie amendat din cauza neatenţiei sale.

Întâmplarea a avut loc vineri dimineaţă, când un echipaj al Poliţiei Botoşani, care se deplasa pe Calea Naţională, a văzut o căruţă care se deplasa pe artera principală a oraşului, doar trasă de cal, fără nimeni în coşul căruţei.

Deşi calul nu ştie semnanele de oprire ale poliţiştilor, oamenii legii au reuşt să oprească atelajul care se deplasa neregulat pe Calea Naţională, după care au pornit în căutarea proprietarului căruţei, sau măcar a cuiva care să îi ajute la identificarea acestuia. După ceva timp, poliţiştii au găsit şi proprietarul, în vârstă de 70 de ani, care consuma băuturi alcoolice într-un bar de la intersecţia cu strada Manoleşti. Doar că la văzul oamenilor legii şi când a aflat că mijlocul său de transport se deplasa fără el pe Calea Naţională, acesta a făcut o adevărată criză de nervi. A început să ţipe, să ameninţe, să înjure, iar poliţiştii, care au cerut ajutor de la colegi, nu au putut să îl liniştească.

Două amenzi aplicate de poliţişti

Într-un final, poliţiştii l-au încătuşat şi dus la Poliţie, unde s-a ales cu două amenzi, una de 1000 de lei, pentru scandalul creat, dar şi o alta de 1160 de lei, pentru căruţa aflată pe drumul naţional. La Poliţie, însă, starea lui de agitaţie s-a agravat, din cauza aceasta oamenii legii chemând o ambulanţă SMURD, care l-a transportat mai întâi la Urgenţe, unde ţipa şi înjura în continuu, după care la Secţia de Psihiatrie.

„Faţă de bărbat s-a luat măsura sancţionării pentru nerespectarea prevederilor OUG 1O5/2002 şi a Legii 61/91, fiind totodată dispusă şi măsura internării la Psihiatrie”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...