spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăPrima PaginăBebeluş orfan după o crimă cu toporul

Bebeluş orfan după o crimă cu toporul

♦ La doar 28 de ani un bărbat a plătit cu viaţa pentru nişte neînţelegeri în familie şi a lăsat în urmă un copil orfan
♦ În urma scandalului alţi doi tineri au fost internaţi în spital aceştia fiind la rândul lor înjunghiaţi

Un bebeluş de doar câteva luni din judeţ a rămas fără tată după ce acesta a fost ucis cu sânge rece în urma unui conflict ce pare desprins din filmele de groază. De asemenea alţi doi tineri au ajuns la spital.

Tragedia a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, când cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 35 de ani, din localitatea Deleni, judeţul Iaşi şi două femei au mers în Boscoteni, comuna Frumuşica, în încercarea de a o aduce acasă pe sora uneia dintre femei. Fata este cumnata tânărului ucis și avea o relaţie cu un bărbat de 29 de ani, iar cei doi locuiau împreună.

Cei cinci tineri s-au urcat într-o maşină şi au pornit spre satul aflat la doar câţiva kilometri. Când au ajuns la locuinţa cu pricina, cele două femei au rămas în autoturism, iar cei trei tineri un mers în curtea bărbatului de 29 de ani încercând să vorbească cu tânăra, sperând să o convingă să renunţe la relaţia sa.

Aceştia s-au trezit, însă, atacaţi cu un cuţit de proprietarul casei. Bărbatul a ieșit din casă înarmat cu un cuțit și un topor și a început să lovească în neştire, cu o violenţă ieşită din comun.

Accident cu maşina în încercarea de a scăpa de agresor

Îngroziţi de cele petrecute cei trei au încercat să scape şi au fugit în maşina cu care veniseră. La volan s-a urcat tânărul de 28 de ani, cel mai grav rănit de altfel dintre toţi. După doar câteva sute de metri, acesta a pierdut, însă, controlul autoturismului şi s-a izbit într-o fântână. În urma unui apel la 112, la faţa locului au fost trimise trei ambulanţe, dintre care două cu medic. Cele trei victime au fost transportate la spital.

„Doi pacienţi prezentau plăgi înjunghiate la nivelul hemitoracelui, unul anterior, celălalt posterior. Pacientul de 20 de ani a fost dus direct în sala de operaţii, lama cuţitului atingându-i plămânul”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Al treilea tânăr, în starea cea mai gravă, a fost preluat de ambulanţa cu medic a SMURD în şoc hemoragic. Acesta prezenta mai multe plăgi craniene provocate cu un topor, dar şi o plagă la piept şi una la nivelul gâtului.

„Pacientul a fost preluat în stop cardio-respirator, cu pierdere importantă de sânge. A fost transportat în curs de resuscitare la Urgenţe, însă, din păcate, nu s-au mai putut restabili funcţiile vitale. A fost constatat decesul”, a precizat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD.

„Nu dai cu toporul nici într-un animal, dar într-un om”

George

Ieri, soţia tânărului ucis se afla în stare de şoc şi spune că toată tragedia ar fi pornit de fapt de la o neînţelegere. „Am fost şi am strigat, a zis că nu e acasă. Vorbea frumos să iasă. El cine ştie ce credea şi a ieşit înfuriat din casa cu cuţitul, nu a stat la discuţii. El se certase cu cineva şi aştepta pe ăia să îi bată. A crezut că suntem persoanele alea”, a spus înlăcrimată soţia lui George, tânărul de 28 de ani.

 „Trei oameni să fie bătuţi în halul în care erau e ceva de groază. Nu dai cu toporul nici într-un animal, dar într-un om”, a spus o mătuşă de-a tânărului.

Agresorul a fost reţinut

Cazul a fost preluat de un procuror, fiind deschis un dosar penal pentru omor. „Autorul se află în prezent în custodia poliţiei, în cauză cercetările desfăşurându-se sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, pentru comiterea infracţiunilor de omor şi tentativă la omor”, a precizat Simona Pușcașu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Bărbatul de 29 de ani care a comis crima riscă acum ani grei de închisoare. Acesta va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
19.8 ° C
20 °
15.5 °
47 %
0.9kmh
100 %
joi
19 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...