Copil înjunghiat pe Pietonalul Unirii. Agresor căutat în tot oraşul (video)

Un adolescent în vârstă de 16 ani a ajuns, duminică seara, în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat, în spate, cu un cuţit.

Potrivit tatălui copilului, incidentul a avut loc pe Pietonalul Unirii, în faţa unei cafenele. Din câte se pare, băiatul a intervenit într-un conflict încercând să îi despartă pe alţi doi tineri care se certau. În acel moment însă, adolescentul a fost înjunghiat în partea dreaptă din spate. Ulterior băiatul a fugit acasă. Acesta a intrat în locuinţă plin de sânge şi le-a spus părinţilor că a fost agresat.

Speriat, tatăl l-a pus pe adolescent în cadă din cauza sângerării abundente şi a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Cadrele medicale ajunse la faţa locului i-au acordat copilului primul ajutor în casă, după care l-au transportat la Secţia de Pediatrie.

„Pacientul prezenta o plagă înjunghiată hemitorace posterior drept. Era conştient, a fost stabilizat hemodinamic şi transportat la spital pentru investigaţii suplimentare”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Din primele investigaţii ale medicilor pediatri, se pare că adolescentul are sânge în cavitatea toracică. În acest context a fost solicitată intervenţia unui chirurg de la domiciliu pentru ca tânărul să fie supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Poliţiştii îl caută pe agresor 

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un minor de 16 ani din municipiul Botoșani, ar fi fost victima unei agresiuni în timp ce se deplasa pe Pietonalul Unirii din oraș. Din primele verificări a rezultat faptul ca minorul ar fi fost înjunghiat în zona hemitoracelui drept, posterior, de persoane necunoscute, iar în urma agresiunii a reușit să ajungă la domiciliul său, de unde a fost efectuat apelul prin SNUAU 112.

Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Toate echipajele aflate în teren desfășoară activități specifice pentru identificarea autorului faptei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând sa se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

UPDATE:

Între timp, atacatorul a fost identificat de polițiști.

 

Deja ai votat!