Accident grav după Cucorăni (video)

Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineață, pe drumul Botoșani- Dorohoi. Două autoturisme s-au izbit frontal, patru persoane fiind rănite. “Este vorba de patru victime. Toate conștiente și sunt preluate de ambulanțe. Pompierii au intervenit pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor”, a precizat ofițerul Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani.

Evenimentul rutier s-a produs pe raza localității Mihai Eminescu, pe DN 29 B. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una cu apă și spumă, dar şi trei ambulanțe, dintre care două cu medic.

Din primele informații, o femeie de 30 de ani, aflată la volanul unui Volkswagen a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal într-un alt autoturism.

Una dintre victime este în stare gravă, preluată de cadrele medicale. “Pacienta aflată la volanul autoturismului Volkswagen a suferit un politraumatism prin accident rutier. Prezenta traumatism toracic, traumatism abdominal, traumatism de coloană cervicală. A fost stabilizată și transportată la Urgențe pentru investigații suplimentare”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botoșani.

În total, la spital au ajuns toate cele patru persoane care se aflau în autoturisme. Victimele au fost preluate de cele trei ambulanţe sosite la faţa locului. După şoferiţa care a provocat accidentul, şoferul din celălalt autoturism a fost preluat de ambulanţa SMURD, iar alţi doi pasageri din maşina acestuia, soţ şi soţie, au fost preluaţi de o ambulanţă cu asistent. Cei doi au suferit o fractură de antebraţ, bărbatul, şi un atac de panică soţia acestuia.

Potrivit celei care a provocat accidentul, maşina a derapat pe drumul acoperit cu un strat de zăpadă şi nu a mai putut controla direcţia, ajungând pe contrasens.

Deja ai votat!