Crimă odioasă între fraţi gemeni (video)

0

Ceea ce se dorea a fi o zi de sărbătoare s-a transformat într-o baie de sânge pentru o familie dintr-o comună din apropierea oraşului. Astfel, ieri, o întreagă comunitate a fost şocată, după ce un bărbat de 50 de ani şi-a ucis fratele geamăn cu o violenţă ieşită din comun. Cei doi locuiau împreună cu mama lor, în vârstă de 80 de ani, în casa părintească. Potrivit oamenilor din sat, cei doi bărbaţi munceau cu ziua în ultima perioadă, erau liniştiţi şi, în afara de slăbiciunea de a bea un pahar în plus, nu aveau alte vicii. Ba chiar din contra, cei doi aveau grijă de mama lor, bolnavă.

„Ăsta care e luat de poliţie e mai mic cu zece minute. Dar el era mai mult cu băutura. Nu era zi în care să nu îl vezi beat. Prin sat nu erau agresivi. Mama lor e bolnavă, acasă. Celălalt mai avea grijă, făcea de mâncare în casă, mulgea vaca. Acum, săraca, unul mort, unul la puşcărie. Ce face băutura…”, a spus o mătuşă a celor doi fraţi.

Diluant băut în loc de bere

Ieri, în jurul amiezii, agresorul ar fi rugat un vecin să-i cumpere o sticlă de diluant spunând că are nevoie prin gospodărie. Între timp acesta a mers la un bar din sat şi a băut câteva sticle de bere, iar la un moment dat, din greşeală, a luat două guri de diluant. Acesta a scuipat repede lichidul toxic, dar unul dintre vecini a apelat la 112.

O ambulanţă a mers la faţa locului, iar cadrele medicale l-au consultat pe bărbat. Acesta era conştient şi nu prezenta semne de intoxicare şi nici nu era agresiv, însă, a refuzat transportul la spital, motivând că nu are nimic şi că nu el a chemat ambulanţa.

Conflict pornit de la refuzul de a merge la spital

Între timp, fratele acestuia a ajuns şi el la ambulanţă, insistând ca acesta să meargă totuşi la spital pentru a fi consultat, de teamă să nu i se facă rău ulterior. Grija pe care i-o purta fratelui cu câteva minute mai mic avea, însă, să se întoarcă împotriva sa, pentru că acesta a început să devină mai agresiv cu fratele care insista să meargă la spital.

Cei doi au mers acasă, însă, conflictul dintre ei a escaladat, iar într-un acces de furie, când cei doi erau în spatele casei, lângă nişte coceni, agresorul a luat un cuţit şi a început să lovească cu o violenţă ieşită din comun. A înfipt lama cuţitului în faţa şi în gâtul propriului frate de câteva zeci de ori.

„Hai să îţi arăt ceva special”

Ulterior, cu un calm nefiresc, acesta a mers la un bar din apropiere, unde l-a abordat pe barman, cu care se cunoaşte.

„A venit la mine şi îmi spune hai să îţi arăt ceva special. Ce nu ai mai văzut. Îmi arăta că are sânge pe mâini. Apoi îmi spune hai să îţi arăt că l-am omorât pe Dorian (n.r. – fratele geamăn al agresorului). Doi oameni de pe aici au mers cu el şi le-a arătat. Eu am sunat la şeful de post şi am zis să chem ambulanţa, poate mai are vreo şansă”, a povestit cel care a apelat serviciul 112.

Cadre medicale şocate de violenţa crimei

La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj de poliţie din zonă, dar şi echipajul cu medic al SMURD. Până şi cadrele medicale au fost şocate de imaginea care li s-a desfăşurat în faţa ochilor. Victima zăcea într-o baltă de sânge, tăiată la gât şi cu aproape 30-40 de plăgi înjunghiate în zona feţei şi gâtului. „La locul intervenţiei am găsit un bărbat de aproximativ 50 de ani, victimă a unei agresiuni. Prezenta multiple plăgi înjunghiate în regiunea cervicală anterioară şi latero-cervicală dreaptă. Vorbim despre leziuni importante, incompatibile cu viaţa. Din păcate nu am putut decât să declarăm decesul victimei”, a precizat medicul Dănuţ Panaitescu, specialist în medicina de urgenţă în cadrul UPU-SMURD.

Agresorul a fost imediat reţinut de poliţişti acesta fiind cooperant. Ulterior, oamenii legii au decis ca acesta să fie transportat la Urgenţe pentru a fi consultat de cadrele medicale, urmând a fi internat la Secţia de Psihiatrie.

Deja ai votat!

se încarcă...