Botoşănean găsit îngheţat în munţi (video)

0

Descoperire macabră făcută sâmbătă, de salvamontiştii maramureşeni. Un botoşănean a fost găsit îngheţat şi cu picioarele desculţe. În jurul orei 19.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat la aproximativ 2 km de Vârful Pietrosul Rodnei.

Întrucât zona în care a fost găsit cadavrul nu este accesibilă autovehiculelor de teren, în cursul zilei de ieri nu a putut fi efectuată cercetarea la fața locului în condiții de siguranță. „Azi, 11 aprilie, polițiștii împreună cu ajutorul echipelor din cadrul Salvamont Borșa au efectuat cercetarea la fața locului unde au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat de 37 de ani din Botoșani. Pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme de violență, fiind transportat la morga spitalului Borșa în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Maramureş.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz. Din câte se pare, bărbatul muncea ca îngrijitor la o stână din zonă, iar sâmbătă a dispărut de la locul de muncă.

 

Deja ai votat!