spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăPrima PaginăAccident cumplit pe un drum abia asfaltat (video)

Accident cumplit pe un drum abia asfaltat (video)

Patru persoane au fost rănite, dintre care două au rămas încarcerate, în urma unui accident petrecut pe drumul în construcţie dintre Victoria şi Stăuceni. Incidentul a avut loc pe o porţiune de drum proaspăt asfaltat.

Un Opel, în care se aflau două persoane, mergea dinspre Stăuceni spre Victoria, iar la un moment dat, într-o curbă uşoară, în rampă, a intrat pe contrasens şi s-a izbit într-o maşină care aparţine firmei Autotehnorom, care se ocupă de lucrările care se desfăşoară în această perioadă pe porţiunea respectivă de drum. „Noi mergeam pe marginea şoselei. Noi suntem de la firma de drumuri (n.r., Autotehnorom). A intrat pe contrasens (n.r., şoferul din Opel) şi s-a izbit în noi. Şoferul e un om în vârstă, poate i s-a făcut rău, nu ştiu. Noi eram doi în maşină şi mergeam spre Stăuceni”, a declarat pasagerul din maşina de la drumuri.

În urma unui apel la 112 la faţa locului au ajuns patru ambulanţe, ambulanţa de la SMURD şi ambulanţa de victime multiple. Şoferul din Opel, în vârstă de 71 de ani, dar şi pasagera de pe scaunul din dreapta au rămas încarceraţi. Răniţi au fost şi şoferul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, din maşina de la drumuri, dar şi pasagerul. Toţi cei patru au primit primul ajutor de la cadrele medicale după care au fost transportaţi la spital.

„La locul accidentului am găsit patru victime cuprinse între 20 şi 71 de ani. Cel mai grav era bărbatul de 71 de ani, care a fost încarcerat. Acesta a prezentat traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, fractură deschisă la nivelul antebraţului stâng. După ce a fost extras cu ajutorul colegilor de la descarcerare, încă de la locul accidentului acesta a primit măsuri de prim ajutor avansat după care a fost trasportat la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii suplimetare”, a precizat medicul Dănuţ Panaitescu, specialist în medicina de urgenţă din cadrul UPU SMURD.

După ce a ajuns la spital bărbatul a fost supus mai multor analize. „După ce a fost investigat în Urgențe, şoferul de 71 de ani a fost internat în cadrul secţiei de ortopedie, fiind diagnosticat cu mai multe fracturi”, a precizat un asistent din cadrul UPU SMURD.

Val de accidente grave 

Ultima perioadă a cunoscut o creştere extraordinară a accidentelor grave, multe dintre ele având loc chiar pe străzile din oraş sau din apropiere. În cursul zilei de marţi, un tânăr de 17 ani, din Botoșani, a fost trimis la Iaşi cu ambulanţa, cu multiple contuzii ale organelor interne, în special splină şi ficat, după ce a lovit violent cu motocicleta pe care se afla, un autoturism condus de o femeie de 50 de ani.

Cu doar o zi înainte, la Băluşeni, un bărbat de 41 de ani, cu permisul suspendat, a lovit violent un cap de pod cu maşina, ajungând în stare gravă la spital. La interval de câteva zile, în săptămâna Paştelui, doi pietoni au ajuns în stare critică la spital, după ce au fost loviţi în plin de maşini, iar pe strada Împărat Traian nu mai puţin de patru maşini au fost impicate într-un carambol, în urma căruia un şofer a rămas încarcerat.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
19.8 ° C
20 °
15.5 °
47 %
0.9kmh
100 %
joi
19 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...