duminică, februarie 5, 2023
AcasăPrima PaginăRevelion în stradă cu artificii şi Anda Adam

Revelion în stradă cu artificii şi Anda Adam

Municipalitatea botoşăneană va marca intrarea în noul an prin tradiţionalul spectacol de Revelion. Edilii vin și în acest an cu o ofertă pentru botoşănenii care nu întâmpină noul an în cadrul unor petreceri organizate în restaurante, cluburi, la munte, în străinătate, sau în propriile locuinţe.

Pentru organizarea acestui spectacol municipalitatea dispune de 178.000 de lei, bani alocaţi prin votul aleşilor locali. Scena pe care vor evolua trupele şi artiştii invitaţi va fi amplasată în Piaţa Revoluţiei.

Alături de aceştia se va afla şi primarul Cosmin Andrei. „Da, voi fi prezent și pe durata spectacolului alături de botoșăneni”, a precizat edilul.

Spectacolul de Revelion va începe la 21:00, iar pe scenă vor evolua artiști precum Nick de la N&D, Narcotic Sound, Dan Doboș, Ion Paladi și Corneliu Botgros. Totodată, vor cânta pe scenă copii de la Academia de Arte ”Modus Vivendi”, Ana Maria Bucșă, respectiv Maia Mitoșeriu, Ilinca Lazăr, Maria Aionesei, Alexandra Cojocariu, Denisa Frant și Sofia Horopciuc. De asemenea, în program sunt incluse și urături.

Trecerea în noul an va fi marcată printr-un foc de artificii, urmând ca evenimentul să fie încheiat de concertul artistei Anda Adam.

Datini și obiceiuri la Dorohoi

Primăria și Consiliul Local Dorohoi prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică va organiza și în acest an Festivalul Datini și Obiceiuri de Iarnă, eveniment care va avea loc în fața primăriei în ziua de 31 decembrie 2022, începând cu ora 16:30.

În cadrul evenimentului, spectatorii se vor putea bucura de urături și obiceiuri tradiționale, specifice zonei. Pe scenă vor evolua șapte formații: Ansamblul „Vlăstarele lui Enescu”, Banda Satu – Nou, Banda Broscăuți, Banda Trestiana, Banda Trestiana Mare, Banda Plevna și Banda Olinescu. Seara se va încheia la ora 20:00 cu un spectaculos foc de artificii.

De asemenea, va fi restricționată circulația pe următoarele artere: Piațeta Primăriei Dorohoi (calea de acces dinspre A.I. Cuza spre piațetă și calea de acces dinspre piațetă spre str. Grigore Ghica) și str. Dimitrie Pompeiu de la sensul giratoriu spre blocul turn.

Spectacol de Revelion şi la Săveni

Noaptea dintre ani va fi marcată și în orașul Săveni. Cetățenii se vor putea bucura de un spectacol cu artiști de renume. Pe scenă vor evolua Nick de la N&D și interprete de muzică populară.

De asemenea, și în acest an va avea loc Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă, pe data de 31 decembrie, începând cu ora 13:00.

Spectacolul va fi încheiat de clasicul foc de artificii.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
-3.9 ° C
-2.4 °
-3.9 °
78 %
3.1kmh
100 %
Dum
-2 °
lun
-3 °
mar
-3 °
mie
-2 °
joi
-3 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Ori au făcut prea multe bile, ori noaptea umblă pe străzi, în grup, ca elefanții. Altă explicație nu este.

EDITORIAL

Anul trecut guvernul condus de generalul ăăăă… ăăăă… Ciucă a dat ordonanță că gata, nu se mai fac angajări la stat. Atâta s-a bătut...

GÂNDUL ZILEI

De ce plâng chitarele Știu doar felinarele Că ele aduc necazul Când ard de pomană gazul... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...