vineri, februarie 3, 2023
AcasăPrima PaginăLa mulţi ani 2023! (video)

La mulţi ani 2023! (video)

Aproximativ 2.000 de botoşăneni au întâmpinat Anul nou în stradă. După doi ani de pauză, din cauza pandemiei, botoşănenii au avut parte, de Revelion, de un concert. Scena a fost amplasată în Piaţa Revoluţiei.

Muzica a însoţit focul de artificii la miezul nopţii, în uralele admirative a câteva mii de botoşăneni. Organizatorii au montat şi o serie de stroboscoape puternice pe Prefectură, care au simbolizat numărătoarea inversă și apoi a început spectacolul de lumină și sunet, care nu de puține ori era acompaniat de exclamările de uimire și bucurie ale publicului.

Focurile de artificii nu au lipsit nici de la periferia orașului. Botoșănenii care locuiesc la case în marginea municipiului au început jocurile de artificii încă de la 23.50 și au continuat până după miezul nopții. „Focul de artificii a fost superb. Sperăm să ajungem sănătoși și la anul. Ne bucurăm că vremea a ținut cu noi”, a spus o botoșăneancă.

 „Suntem fericiți că avem parte de un așa spectacol de artificii la trecerea dintre ani”, a precizat un alt botoșănean.

Printre cei care au întâmpinat 2023 în stradă s-a numărat şi primarul Cosmin Andrei.  „Dragi botoșăneni, vă doresc un an plin de bucurii, sănătate si fericire alături de cei dragi dumneavoastră! Să vi se îndeplinească visurile și să avem reușite pe toate planurile!”, a transmis primarul Cosmin Andrei.

Spectacol cu Anda Adam

Spectacolul de Revelion a început la ora 21:00, iar pe scenă au urcat Nick de la N&D, Narcotic Sound, Dan Doboș, Ion Paladi și Corneliu Botgros, copii de la Academia de Arte ”Modus Vivendi”, Ana Maria Bucșă, respectiv Maia Mitoșeriu, Ilinca Lazăr, Maria Aionesei, Alexandra Cojocariu, Denisa Frant și Sofia Horopciuc. De asemenea, în program sunt incluse și urături.

După forcul de artificii pe scenă a urcat Anda Adam, iar prestaţia acesteia a fost pe placul botoşănenilor care au cântat şi au dansat alături de artisă. Aceasta a intrepretat atât melodii proprii cât şi din repertoriul altor artişti cunoscuţi.

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
3.7 ° C
3.8 °
2.2 °
57 %
8.8kmh
16 %
vin
4 °
sâm
2 °
Dum
-3 °
lun
-4 °
mar
-3 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Muzeul Județean prin interior, dar încă sunt speranțe că nu o ia pe urma teatrului.

EDITORIAL

Probabil în tinerețea lui, domnul Statu a fost un exemplu de bunătate, deșteptăciune și echilibru, din moment ce astăzi multă lume se încăpățânează să-l...

GÂNDUL ZILEI

De ce plâng chitarele Știu doar felinarele Că ele aduc necazul Când ard de pomană gazul... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

 

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...