sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTTragedia Alexandrei scoate botoşănenii în stradă pentru a treia seară la rând (video)

Tragedia Alexandrei scoate botoşănenii în stradă pentru a treia seară la rând (video)

Botoşănenii au ieşit din nou în stradă luni seară pentru a cere dreptate în cazul Alexandrei, mama de 25 de ani, care şi-a pierdut viaţa la Materniatate, sub ochii medicilor.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

AlexandreiUPDATE: Câteva zeci de oameni au plecat în marş din faţa Prefecturii spre Bulevardul Eminescu, pe Pietonalul Unirii. Oamenii strigă la unison „Vrem dreptate!”. 

Protestatarii au mers pe Bulevardul Eminescu, după care au urcat pe Bulevardul George Enescu până la Maternitate.

Câţiva oameni, au intrat în curtea unităţii sanitare cu un banner pe care scria „Criminalilor”, în timp ce mulţimea scanda „Ieşi afară!”, „Alexandra” şi „Ruşine! Ruşine! Ruşine să vă fie!”.

Ştirea iniţială: După ce sâmbătăAlexandrei şi duminică oamenii s-au adunat în faţa Maternităţii unde au aprins lumânări, în această seară aceştia au mers în faţa Prefecturii. O parte dintre cei prezenţi poartă tricouri pe care scrie „Nu am aer”, acesta fiind ultimul mesaj pe care Alexandra i l-a trimis mamei sale. Oamenii au adus şi flori, dar şi lumânări pe care le-au depus în faţa Palatului Administrativ.

Printre cei care au ajuns în faţa prefecturii se află şi fratele Alexandrei.

 

Alexandrei Alexandrei Alexandrei Alexandrei

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
27.4 ° C
27.8 °
25.5 °
52 %
1.9kmh
73 %
sâm
32 °
Dum
26 °
lun
30 °
mar
34 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...