DUMINICA

20:00 HBO

Jackie (Dramă, SUA, 2016) Cu: Natalie Portman, Peter Sarsgaard, Greta Gerwig, Billy Crudup, John Hurt

Filmul este un portret al unuia dintre cele mai importante şi tragice momente din istoria americană, văzut prin ochii primei doamne, atunci Jacqueline Bouvier Kennedy (Natalie Portman). Producţia prezintă lumea ei în zilele imediat după asasinarea soţului ei şi creionează un portret al primei doamne, cunoscută pentru extraordinara demnitate şi seninătate, în timp ce luptă pentru a stabili moştenirea soţului său şi pentru “Camelot”, lumea pe care a creat-o şi pe care a iubit-o atât de mult.

 

 

22:50 CINEMAX

Gattaca (SF, SUA, 1997) Cu: Ethan Hawke, Uma Thurman, Alan Arkin, Jude Law, Ernest Borgnine

Ingineria genetică a creat în laboratoarele sale omul superior, pentru care ratarea nu mai este posibilă. Pentru această creatură viitorul nu mai reprezintă o incertitudine, pentru că şi-l poate alege dinainte de a se naşte. Vincent Freeman (Ethan Hawke) este unul dintre ultimii oameni născuţi natural, iar nu în laboratoarele genetice. Miopia de care suferă îi oferă o poziţie umilă în societate, acea de portar la uriaşa corporaţie Gattaca. Însă ceea ce nu poate fi controlat în laboratoare este dorinţa omului de a-şi împlini visurile. Vincent Freeman şi-a dorit întotdeauna să poată zbura în cosmos, dar moştenirea genetică nu-i permite. El cumpăra identitatea unui atlet şi astfel este selecţionat pentru o mult visată misiune pe Titan. Însă o crimă petrecută pe Gattaca îl ameninţă pe Vincent cu deconspirarea şi periclitează relaţia de dragoste abia înfiripată între el şi Irene (Uma Thurman).

 

 

21:40 HBO

Date night (Scurtmetraj, România, 2017) Cu: Ionuţ Niculae, Ilona Brezoianu, Răzvan Oprea, Claudiu Trandafir, Iulian Burciu

Andrei lucrează la o spălătorie de maşini amărâtă. El este concediat din cauza unor evenimente nefericite. Având în vedere că Andrei se va însura în curând, asta este o veste teribilă. Când ajunge acasă, începe o discuţie în contradictoriu cu viitoarea lui soţie şi Andrei spune o poveste ca să evite o ceartă. Cine să ştie că asta va fi o idee proastă?

 

 

21:30 TV 1000

Moşul cel rău (comedie, coprod, 2003) Cu: Billy Bob Thornton, Bernie Mac

„Bad Santa” este povestea a doi escroci care pleacă într-o excursie prin magazine îmbrăcaţi ca Moş Crăciun şi elful sau. Însă respandirea fericirii nu este motivul lor, cei doi plănuiesc să jefuiască fiecare instituţie prin care trec, plan ce devine complicat când întâlnesc un copil de 8 ani ce îi învaţă adevărata semnificaţie a Crăciunului.

Deja ai votat!