LUNI

22:30 PRO CINEMA

Vacanţă în Jamaica (comedie, SUA,1998) Cu: Angela Bassett, Taye Diggs, Whoopi Goldberg, Regina King, suzzanne Douglas, Michael J. Păgân

Stella este o femeie de 40 de ani, care are o viaţă împlinită,  o casă minunată, un fiu isteţ şi un loc de muncă bine plătit, însă îi lipseşte plăcerea de a se distra. Prietena ei, Delilah, o trimite într-o vacanţă în Jamaica, sperând să I se schimbe radical viaţa. Ocaziile nu întârzie să apară, iar Stella face cunoştinţă cu Winston, un localnic plin de farmec, care se îndrăgosteşte imediat de ea. Cei doi au o aventură, însă Stella nu ştie ce să facă atunci când relaţia devine serioasă, deoarece tânărul are doar 20 de ani.

 

 

 

23:30 HBO

Din adâncuri (Thriller, SUA, 2016) Cu: Blake Lively, Óscar Jaenada, Angelo Angelo Josue Lozano Corzo, Brett Cullen,

În captivantul thriller Din Adâncuri, Nancy Adams (Blake Lively) face surfing pe o plajă pustie, într-un loc care se dovedeşte a fi zona de vânătoare a unui mare rechin alb.  Deşi ea se află la doar 200 metri de mal, supravieţuirea pare a fi pentru Nancy testul suprem, care-i va pune la încercare ingeniozitatea, calităţile şi stăpânirea de sine.

 

 

17:30 CINEMAX

O săptămână şi o zi (Dramă, Israel, 2016) Cu: Shai Avivi, Evgenia Dodina, Tomer Kapon, Uri Gavriel, Sharon Alexander

În religia iudaică, există o săptămână Shiva (sau doliul după decedat) după înmormântare. Cu toate acestea, pentru Eyal şi Vicky o săptămână nu este suficientă pentru a jeli moartea fiului lor, Ronnie, care avea 25 de ani. Un cuplu căsătorit, de vârstă mijlocie reacţionează în moduri diferite la final de Shiva. O reîntoarcere la rutina zilnică pare să fie în ordine pentru Vicky, o profesoară ce revine la catedră încercând să-l dea afară cu brutalitate pe înlocuitorul ei. Între timp, negustorul Eyal optează pentru renunţarea totală la rutină atunci când se droghează cu tânărul său vecin şi descoperă că încă există lucruri în viaţa sa pentru care merită să trăiască.

 

 

21:00 Născuţi romantici (Dramă, Marea Britanie, 2000) Cu: Craig Ferguson, Olivia Williams, Jane Horrocks, Ian Hart, Adrian Lester

Hipnoticul ritm de salsa constituie fundalul acestei drame urbane despre trei londonezi singuratici care contemplă cel mai mare mister al vieţii- femeia. Este vorba despre Fergus (David Morrissey), care-şi caută iubita din liceu pe care a părăsit-o cu ani în urmă, Eddie (Jimi Mistry), hoţul de buzunare care se îndrăgosteşte de Jocelyn (Catherine McCormack), care lucrează la cimitir, şii Frankie (Craig Ferguson), care este hotărât să-şi găsească marea dragoste chiar dacă încă locuieşte cu fosta lui soţie. Jimmy (Adrian Lester) este taximetristul care îi conduce pe toţi în tumultoasa călătorie în căutarea dragostei.

 

 

Deja ai votat!