MARŢI

20:30 PRO CINEMA

Oameni buni (acţiune, 2014) Cu: Sam Spruell, Michael Fox, Diarmaid Murtagh, Francis Magee, Omar Sy

După ce au cheltuit banii cu renovarea casei moştenite, cuplul Tom (James Franco) şi Anna Wright (Kate Hudson) sunt ameninţaţi cu evacuarea din locuinţa. Într-o zi ei îşi găsesc chiriaşul mort, iar în camera în care locuia acesta găsesc o geantă plină de bani. Nu se întreabă de unde provin banii şi încep să îi cheltuiască. În cele din urmă proprietarul genţii încearcă să-şi recupereze banii şi cei doi sunt nevoiţi să îşi apere achitia cu preţul vieţii lor.

 

 

 

21:30 PRO TV

Legionarul (acţiune, SUA, 1999) Cu: Jean-Claude Van Damme, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Steven Berkoff, Jim Carter

Marsilia, anul 1924. Unui boxer pe nume Alain i se propune din partea unor mafioţi influenţi să “trântească” un meci în scopul unei afaceri murdare care implică o sumă exorbitantă de bani. După îndelungi procese de conştiinţă, Alain acceptă propunerea. Alain îşi revizuieşte atitudinea şi încalcă înţelegerea trimiţându-şi la podea adversarul. Din acest moment se declanşează un joc de-a şoarecele şi pisica din care Alain încearcă să scape cu viaţa de furia mafioţilor. Pentru a-şi salva pielea, Alain intră într-o organizaţie de combat supranumită Legiunea Franceză, care-l ascunde în nordul Africii. Din acest moment Alain devine Legionarul.

 

 

17:50 CINEMAX

Paşii (Comedie, Canada, 2015) Cu: Emmanuelle Chriqui, James Brolin, Jason Ritter, Christine Lahti, Kate Corbett

Jeff (Jason Ritter), un bancher care se ocupă de investiţii, şi Marla (Emmanuelle Chriqui), sora lui petrecăreaţă, sunt invitaţi la noua cabană din Ontario a bogatului lor tată, Ed. Jeff şi Marla sunt oripilaţi când află că Ed (James Brolin) se căsătoreşte cu Sherry (Christine Lahti). Sherry are trei copii cu trei taţi diferiţi, motiv pentru care Jeff şi Marla sunt convinşi că Sherry se căsătoreşte cu Ed numai pentru bani. Din momentul în care Jeff şi Marla ajung la cabană, lucrurile nu merg deloc bine – mai ales după ce Ed şi Sherry le dezvăluie planurile lor de a-şi mări familia, iar Jeff şi Marla îşi dau seama că şansa de a moşteni cea mai mare parte din averea tatălui lor se reduce odată cu trecerea timpului.

 

 

22:05 DIGI FILM

Focus (acţiune, coprod, 2015) Cu:  Will Smith,  Margot Robbie

În filmul online cu subtitrare Focus Nicky Spurgeon (Will Smith) se duce la un club de noapte, unde un escroc foarte neexperimentat, Jess Barrett (Margot Robbie), încearcă să-l seducă pretinzând că a fost capturată de către soţul ei gelos, pentru a-l excroca pe Nicky . Văzând înşelăciunea , Nicky expune planul lor şi le recomandă să nu-şi piardă concentrarea atunci când se confruntă cu situaţii neaşteptate înainte de a începe. Jess îl găseşte într-un alt club de noapte câteva zile mai târziu şi îl convinge pe Nicky să devină mentorul ei prin detalierea tuturor informaţiilor dobândite de el, inclusiv tatăl său, Bucky Spurgeon, care a fost nevoit să-l împuşte pe bunicul lui Nicky, după o excrocherie ce a mers prost, un truc cunoscut sub numele de”buton de panică Toledo.”

 

Deja ai votat!