two × 5 =

A password will be e-mailed to you.

21:30 PRO TV

Dispari în 60 de secunde (acţiune, SUA 2000) Cu: Nicolas Cage, Giovanni Ribisi, Angelina Jolie, T.J. Cross, William Lee Scott, Scott Caan, James Duval, Will Patton

Kip Raines, un hoţ de maşini, este contactat să fure 50 de maşini, dar ceva nu merge conform planului, iar misiunea lui eşuează. Acum, Raymond Calitri, cel care l-a angajat să facă acest lucru, îl vrea mort cu orice preţ. În momentul în care fratele lui Kip, Memphis, cândva un mare hoţ de maşini, află că este în pericol, revine în oraş pentru a vedea dacă îşi poate ajuta fratele. Singurul lucru care îl va calma pe Calitri este îndeplinirea ordinului iniţial. Aşa că Memphis trebuie să îşi adune vechea echipă în timp record, pentru că trebuie să fure maşinile în doar câteva zile, în condiţiile în care un poliţist care află că a revenit este cu ochii pe el. Iar asta nu e tot: un alt hoţ de maşini, un adversar redutabil, vrea misiunea lui Calitri şi face tot ce-i stă în putinţă să-l îndepărteze pe Memphis.

 

 

 

20:30 PRO CINEMA

Eu cu sora mea mai mică (comedie, coprod, 2005) Cu: Cameron Diaz, Anson Mount, Toni Collette, Richard Burgi, Candice Azzara, Brooke Smith

Filmul prezintă viaţa lui Maggie şi a lui Roşe, două surori care nu au nimic în comun, decât masura la pantofi. Maggie (Cameron Diaz) de abia a reuşit să îşi termine studiile, îşi schimbă mereu job-ul, ajungând să nu mai aibă unde să locuiască şi cea mai mare calitatea a ei este sex-appeal-ul. Roşe (Toni Collette) este avocat şi lucrează la o firmă de avocatură din Philadelphia. Preocupată mereu de job, ea are probleme cu greutate, nu are viaţă amoroasă şi singura ei bucurie sunt pantofii, dar nu are ocazii să îi poarte. După o ceartă zdravănă cele două surori ajung să se aprecieze una pe cealaltă, ajutate şi de găsirea bunicii din partea mamei, despre care au crezut că murise.

 

22:25 CINEMAX

Elle (Thriller, Franţa, 2016) Cu: Isabelle Huppert, Laurent Lafitte, Anne Consigny, Charles Berling, Virginie Efira

Michèle (Isabelle Huppert) pare a fi indestructibilă. Directoarea unei companii de succes de jocuri video aduce aceeaşi atitudine nemiloasă pe care o are în afaceri şi în viaţa amoroasă. Atacată în propria casă de un agresor necunoscut, viaţa lui Michèle se schimbă pentru totdeauna. Când îl urmăreşte hotărâtă pe bărbat, sunt amândoi prinşi într-un joc ciudat şi palpitant care poate fi scăpat de sub control în orice moment.

 

 

23:10 TV 1000

Cu toţii sunt bine (dramă, SUA, 2009) Cu: Kate Beckinsale, Robert De Niro

„Everybody’s fine” urmăreşte experienţele neplăcute şi bulversante ale unui bărbat văduv pe nume Frank, care descoperă cu stupoare că soţia decedată era singura conexiune pe care o avea cu copiii săi înstrăinaţi şi că nu ştie prea multe amănunte despre modul în care îşi câştigă traiul de zi cu zi aceştia. Frank decide astfel să se urce într-un autobuz şi să călătorească de-a curmezişul Statelor Unite ale Americii, de la New York până la Las Vegas, cu scopul de a se reuni cu fiecare dintre fiii şi fiicele sale şi a observa cu ochii lui dacă veştile care răzbat până la el în legătura cu modul de viaţă al acestora corespund adevărului sau nu sunt altceva decât nişte minciuni pe care i le-au spus copiii pentru a-i lăsa impresia că se descurcă foarte bine pe cont propriu.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...