JOI

20:30 PRO CINEMA

Jocul asasinilor (acţiune, SUA, 2011) Cu: Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Ivan Kaye, Valentin Teodosiu, Alin Panc, Kevin Chapman

Brazil (Jean-Claude Van Dammes) este un asasin plătit, dispus să accepte orice misiune câtă vreme preţul oferit este cel corect. Flint (Scott Adkins) a ieşit din această lume întunecată în momentul în care un traficant de droguri nemilos i-a atacat soţia, care a rămas în comă. Acum însă, cineva îl vrea pe acesta mort cu orice preţ şi atât Brazil, cât şi Flint vor să ducă misiunea la bun sfârşit – primul pentru bani, celălalt pentru a se răzbuna. Având pe urmele lor nu doar agenţii Interpol, ci şi mai mulţi interlopi, cei doi asasini se văd nevoiţi să-şi unească forţele pentru a-şi îndeplini ţelul înainte ca ei să fie cei exterminaţi.

 

19:30 CINEMAX

Părinţi (Dramă, Danemarca, 2016) Cu: Søren Malling, Bodil Jørgensen, Elliott Crosset Hove, Miri Ann Beuschel, Anton Honik

Când fiul lor, Esben, pleacă în altă ţară, cuplul danez de vârstă mijlocie Kjeld şi Vibeke sunt nehotărâţi în privinţa drumului pe care îl vor urma împreună pe cărarea vieţii; absenţa fiului lor le dă un sentiment de inutilitate. În încercarea de a aprinde focul magic din tinereţe, se mută în vechiul lor apartament de când erau studenţi şi s-au îndrăgostit pentru prima dată. Regăsirea tinereţii îi transformă în mod ciudat şi neaşteptat. Astfel că se trezesc într-o dimineaţă şi îşi dau seama că sunt cu 30 de ani mai tineri şi sunt obligaţi să accepte faptul că e posibil ca trecutul pe care îl ştiau să nu mai existe.

 

 

00:40 HBO

Executantul (Poliţist, SUA, 2016) Cu: Nikolaj Coster-Waldau, Omari Hardwick, Lake Bell, Jon Bernthal, Emory Cohen

Filmul urmăreşte călătoria cumplită a lui Jacob Harlon (Nikolaj Coster-Waldau), un om de afaceri de succes care se transformă în Money, un gangster nemilos, după ce este trimis la închisoare din cauza unui accident provocat când era beat. Pe măsură ce se confruntă cu brutalitatea noii sale case, adaptându-se la codurile violente de etică şi ritualurile de trecere care îi vor asigura supravieţuirea, începe să-şi piardă identitatea anterioară şi relaţia cu fosta lui viaţă, inclusiv cu soţia şi fiul. Noul mediu şi grupul din închisoare pun stăpânire pe viaţa lui şi dincolo de zidurile închisorii. După eliberare, vânat de oamenii legii, ameninţat de foştii lui colegi de celulă, Money trebuie să pună la cale o ultimă infracţiune periculoasă. Totul nu este ceea ce pare. Procesul prin care îşi respectă obligaţiile devine drumul lui spre sacrificiu, răzbunare şi definirea de sine.

 

 

 

21:30 TV 1000

Inamicii publici (dramă, SUA, 2006) Cu: Johnny Depp, Christian Bale

Johnny Depp este John Dillinger, celebrul, şarmantul şi îndrăzneţul jefuitor de bănci din America anilor ’30, ajuns inamicul public numărul unu şi urmărit de un batalion de agenţi FBI conduşi de agentul Purvis (Christian Bale). Erou al tuturor americanilor, satisfăcuţi că banditul jefuia exact băncile care-i blestemaseră cu greaua Depresiune, Dillinger reuşeşte câteva originale evadări din închisoare, dar şi să-i fure inima frumoasei Billie (Marion Cotillard).

 

Deja ai votat!