VINERI

20:30 PRO CINEMA

Lupta cu mafia (acţiune, SUA, 1996) Cu: Mark Dacascos, Kadeem Hardison, Brittany Murphy

Toby Wong (Mark Dacascos) este un luptător de arte marţiale, care a lucrat ani de zile pentru corporaţia Leung din Hong Kong. Wong este de două ori mai puternic şI mai rapid decât orice om datorită unui implant energetic făcut de compania Leung.  Însă când luptătorul află adevăratele planuri ale companiei, părăseşte Hong Kong-ul şI se îndreaptă către San Francisco. Trădarea lui Wong declanşează un război între cele două puteri şi-l transformă pe expertul în arte marţiale într-un fugar urmărit de toată lumea. Primind ajutorul neaşteptat al scriitorului Malik, Wong apelează la calităţile sale excepţionale pentru a supravieţui teribilei confruntări cu mafia.

 

00:00 PRO TV

Adevărul întunecat (acţiune, Canada, 2012) Cu: Lloyd Adams, Andy Garcia, Alfredo Alvarez Calderon, Steven Bauer, Devon Bostick, Sarah Bryant, Clint Carleton

Un fost agent CIA, prezentatorul unui talk-show la un post de radio, este angajat de Morgan Swinton pentru aflarea adevărului despre compania Clearbec.

 

 

 

00.00 ANTENA 1

Umbrele trecutului (dramă, SUA 2005) Cu: Robin Tunney, Terry Kinney

O familie obişnuită este adusă în atenţia publică după ce tatăl comite o crimă în legitimă apărare, chiar în restaurantul familiei. Tom Stall (Viggo Mortensen) este un familist liniştit, care conduce un restaurant într-un orăşel din statul american Indiana. Dar atunci când doi criminali periculoşi vin în restaurant pregătiţi să facă prăpăd, Stall devine erou şi îi împuşcă pe amândoi. După ce povestea lui Stall ajunge în mass media, un mafiot din Philladelphia, Carl Fogaty (Ed Harris) îşi face apariţia, pretinzând că Tom este un fost ucigaş plătit – Eddie Cusack – şi pretinde că au nişte afaceri neîncheiate. Stall insistă că Fogaty a făcut o greşeală, dar în timpul acesta familia lui – soţia Edie (Maria Bello), fiul Jack (Ashton Holmes) şi fetiţa Sarah (Heidi Hayes) sunt expuşi pericolului.

 

 

22:45 CINEMAX

La drum cu tata (Comedie, Germania, 2016) Cu: Manuel Klein, Susanne Bormann, Ovidiu Schumacher, Razvan Enciu, Alexandru

Margineanu

Arad, 1968: Frații Mihai și Emil, de origine româno-germană, au un singur lucru în comun: îngrijorarea pe care o simt față de tatăl lor bolnav. Mihai, fratele mai mare, pare să se fi împăcat cu soarta în România ceaușistă, unde este medic și, cu inima îndoită, informator al securității. Emil, însă, luptă cu înfocare împotriva amprentelor staliniste, intrând astfel în situații din care numai prudența fratelui său mai mare îl poate salva. Într-o zi, sosește vestea că tatăl lor poate fi operat la Dresda. Ne aflăm însă în anul 1968, iar ei întâlnesc în calea lor spre destinaţie tancurile care aveau să fie implicate în Primăvara de la Praga.

 

Deja ai votat!