SÂMBĂTĂ

20:30 PRO CINEMA
Spectacol mortal (acţiune, SUA, 2009) Cu: Dolph Lundgren, Melissa Molinaro, Hristo Shopov, Dave Legeno, James Chalke, Shelly Varod
Un concert de muzica rock organizat in scopuri caritabile ia o turnura neasteptata cand un grup de tortionari inarmati ii iau ostatici pe presedintele Rusiei, Alexander Petrov impreuna cu toata familia si pe Venus, o celebra interpreta pop. Joe, bateristul formatiei care in trecut a fost soldat in infanteria marina si un agent rus riposteaza impotriva tortionarilor. Situatia se complica si mai mult cand cei doi sunt coplesiti din punct de vedere numeric de catre rivalii lor.


23.30 ANTENA 1

Ceva nou (romance, SUA 2006) Cu: Sanaa Lathan, Simon Baker, Taraji P. Henson
Kenya McQueen este o avocată afro-americană de succes, care munceşte din greu pentru a accede în ierarhia corporaţiei. Dar pentru asta viaţa ei nu înseamnă decât munca, fără distracţie. Somata de prietenii ei să încerce ceva nou şi să uite idealul ei de „bărbat de culoare”, acceptă o întâlnire cu un necunoscut, Brian. Problema este că Brian este alb, iar Kenya pleacă de la întâlnire. După ceva timp, cei doi se întâlnesc la o petrecere şi Kenya îl angajează pe Brian să îi decoreze noua casă. Uşor, uşor între cei doi se leagă o idilă, dar toate rezervele Kenyei sunt accentuate de prietenii şi familia acesteia. Oare vor învinge sentimentele sau va prima culoarea?

23:55 CINEMAX
Planul B (Acțiune, Germania, 2016) Cu: Can Aydin, Cha-Lee Yoon, Phong Giang, Eugene Boateng, Laurent Daniels
Can Aydin, Phong Giang și Cha-lee Yoon au la dispoziție 24 de ore pentru a-și salva prietenul și pentru a descoperi seiful ascuns al șefului lumii interlope din Berlin. Lupte de stradă, focuri de armă, arte marțiale: fanii lui Stallone și ai lui Jackie Chan vor fi într-o continuă plimbare prin vibranta capitală a Germaniei.

20:00 HBO
Norman (Dramă, SUA, 2016) Cu: Richard Gere, Lior Ashkenazi, Michael Sheen, Charlotte Gainsbourg, Steve Buscemi
Norman Oppenheimer (Richard Gere) vrea s ă conteze. Ducând o viață singuratică în umbra puterii și a banilor, se folosește de orice legătură ca să se plaseze într-o poziție importantă. Este un oportunist, dar nu unul foarte bun. Asta până când face o mișcare deșteaptă și îi cumpără o pereche de pantofi scumpi lui Micha Eshel (Lior Ashkenazi), un modest politician israelian. Când Misha devine prim-ministru, Norman se trezește în centrul unei drame geopolitice. Folosindu-se de talentele lui, Norman încearcă să rezolve un puzzle complex cu importante implicații. Această călătorie a unui om comun este plină de momente amuzante, de dramă și prezintă tragedia unui bărbat scos din anonimitate și, totuși, prea mic pentru a fi prețuit.

Deja ai votat!