DUMINICA

20:30 PRO CINEMA

Descendenții (comedie,  2011) Cu: George Clooney, Shailene Woodley, Amara Miller, Nick Krause, Patricia Hastie, Grace A. Cruz, Kim Gennaula,

Cand sotia lui Matt King (George Clooney) sufera un accident in Waikiki, barbatul este obligat sa isi reexamineze trecutul si sa indrepte relatia cu fiice sale – Scottie (Amara Miller) si Alexandra (Shailene Woodley). Cand fiica cea mare, Alexandra, ii spune ca mama sa era in mijlocul unei aventuri cand a avut accidentul, Matt porneste in cautarea amantului. Matt trebuie sa se hotarasca daca vinde sau nu pamantul familiei sale din Hawaii, lasat mostenire din generatie in generatie. In cele din urma isi da seama ca este pregatit sa isi refaca viata si familia.

 

22:40 CINEMAX

Ultima noapte senină (Război, SUA, 1992) Cu: Peter Berg, Kevin Dillon, Arye Gross, Ethan Hawke, Gary Sinise

Filmul se inspir ă dintr-un roman autobiografic despre cel de-al Doilea Război Mondial, carte semnată de William Wharton. Acțiunea este plasată în Franța anului 1944, când niște ofițeri germani sunt localizați în păduri de către un batalion american. Cei dintâi preferă să se predea, în loc să își riște viața în ofensiva finală nazistă. În cele din urmă, cele două grupuri care se aflau de o parte și de cealaltă a baricadei reușesc să treacă peste ceea ce îi despărțea și să petreacă împreună Crăciunul. Însă, în scurt timp, povestea se complică, iar planurile inițiale sunt date peste cap, astfel încât cei care fuseseră la aceeași masă de Sărbători se văd iar în conflict.

 

 

18:10 HBO

Florence Foster Jenkins (Comedie, Marea Britanie, 2016) Cu: Meryl Streep, Hugh Grant, Simon Helberg, Rebecca Ferguson, Nina Arianda

Cu Meryl Streep şi Hugh Grant în rolurile principale, filmul „Florence” prezintă incredibila poveste adevărată a unei excentrice moştenitoare americane, a cărei singur scop în viaţă este acela de a deveni o soprană celebră. Din punctul ei de vedere are o voce absolut minunată, deşi nimeni altcineva nu pare să îi împărtăşească opinia. Partenerul şi managerul ei Clair Bayfield, un actor diplomat englez, este singurul care face tot posibilul pentru a o proteja de crudul adevăr şi de ridicol. Întreaga şaradă este pe cale să se destrame în momentul în care Florence decide să organizeze un concert cu public numeros la celebra Carnegie Hall.

 

 

23:30 DIGI FILM

Trauma (dramă, coprod, 2015)  Cu: Will Smith, Luke Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Alec Baldwin, Adewale Akinnuoye-Agbaje

Will Smith interpretează rolul principal din Trauma, un thriller dramatic bazat pe incredibila dar adevărata poveste a imigrantului Benner Omalu, un strălucit neuropatolog, care făcând o importantă descoperire medicală a ajuns, ca și David împotriva lui Goliat, să se lupte cu una dintre cele mai puternice instituții ale lumii.

 

Deja ai votat!