MARŢI

0

21:30 PRO TV

Conan (acțiune, SUA, 2011) Cu: Jason Momoa, Ron Perlman, Roşe McGowan, Stephen Lang, Rachel Nichols

Conan, legendarul luptător care timp de opt decade a fascinat întreaga lume, revine pe marile ecrane într-o ecranizare nouă și extrem de spectaculoasă, în format 3D. Martor la asasinarea tatălui său și la distrugerea până în temelii a satului în care a copilărit, Conan este mai hotărât ca niciodată să se răzbune și pornește în căutarea asasinilor. Crescut în lumea fără scrupule a nelegiuiților, luptătorul a deprins toate tertipurile necesare pentru a-i înfrunta pe cei mai cumpliți inamici: căpcăuni, monștri terifianți și vrăjitori cu puteri inimaginabile. Războiul sângeros îl duce pe Conan pe căi nebănuite și lupta lui pentru supraviețuire ajunge mai repede decât și-a imaginat la dimensiuni epice. Poporul său din Hyboria este acum în pericol de moarte, iar Conan este singurul care poate face față încleștării cumplite cu forțele malefice care îi amenință.

23:25 HBO

Linia morții (Horror, SUA, 2017) Cu: Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton, Kiersey Clemons

Cinci studenți la medicină, obsedați de misterul vieții de apoi, se implică într-un experiment curajos, dar periculos. Ei își opresc inima pentru scurte perioade de timp, iar fiecare trăiește o experiență la limita morții care le arată ce se poate întâmpla în lumea de dincolo. Pe măsură ce experimentele lor devin din ce în ce mai periculoase, sunt bântuiți de păcatele trecutului lor aduse în prezent de consecințele paranormale ale trecerii dincolo.

22:15 PRO CINEMA

Fără complicaţii (comedie, SUA, 2002) Cu: Jerry O’Connell, Bridgette Wilson, Ryan Reynolds, Bill Bellamy, Alyssa Milano

Timp de cinci ani, David Collins (Jerry O’Connell) a avut o relaţie perfectă cu iubita sa Sarah (Bridgette Wilson), şi ar fi putut trăi mulţumit în această situaţie încă mult timp, dacă fata, exasperată de nehotărârea lui David, nu i-ar fi dat acestuia un ultimatum: dacă în două luni nu se hotărăşte să facă pasul decisiv spre o căsătorie cu acte în regulă, poate considera relaţia lor încheiată. Însă lui David îi este foarte greu să se hotărască, cu atât mai mult cu cât filozofia lui de-o viaţă spune clar că … nu are niciun rost să cumperi o vacă întreagă, atâta timp cât poţi obţine lapte pe gratis. Aflat într-o situaţie existenţială critică, David cere ajutorul prietenilor săi, care sunt de părere că un bărbat nu trebuie să rişte inutil. Dacă are dubii matrimoniale, ar fi mai bine să se convingă dacă Sarah este cu adevărat unică. Cum David este încă nostalgic după o dragoste neîmplinită din adolescenţă, ajunge şi el la concluzia că, pentru a supune iubirea pentru Sarah unui test, trebuie să se sacrifice şi să-şi umple existenţa cu cât mai multe femei.

19:05 CINEMAX

Oamenii focului (Dramă, SUA, 2004) Cu: Joaquin Phoenix, John Travolta, Jacinda Barrett, Robert Patrick, Morris Chestnut

Filmul surprinde lumea cu totul ieșită din banal a unei companii de pompieri din Baltimore și pătrunde în intimitatea celor care-și riscă viața în fiecare zi. Este o poveste care pleacă de la ziua în care un bărbat s-a hotărât să se alăture acestei frații împotriva focului și continuă cu momentul în care întâlnește femeia ce va deveni dragostea vieții lui. O viață între alarme și schimburi care îl țin departe de cămin, emoția cu care își pune bazele unei familii, adevărata răsplată pentru îndrăzneala și bravura lui, care nu e altceva decât viețile celor pe care i-a salvat de la moarte. Filmul surprinde viața unui pompier devotat, Jack Morrison (Joaquin Phoenix) a cărui existență e pusă la încercare atunci când intră într-un depozit cuprins de flăcări să salveze un civil prins înăuntru. Jack se trezește căzut într-un adevărat furnal-capcană și luptă disperat să supraviețuiască, în vreme ce comandantul lui, Mike Kennedy (John Travolta), se luptă să-și scoată prietenul afară. Pe măsură ce acest joc disperat al supraviețuirii avansează, Jack reflectă, moment cu moment, cum a pășit în fiecare zi spre acest deznodământ.

+0 -0
se încarcă...