4 × 4 =

A password will be e-mailed to you.

21:30 PRO TV

Insula răzbunării (acțiune, SUA, 2013) Cu: Kellan Lutz, Ario Bayu, Mickey Rourke, Verdi Solaiman, Frans Tumbuan, Tio Pakusadewo

Situat în exoticul şi tumultuosul Paradis denumit Indonesia, ‘Java Heat’ spune povestea unei expatriat american pe nume Jake (interpretat de Kellan Lutz), un agent FBI sub acoperire, ce se dă drept profesor de colegiu pentru a strânge informaţii referitoare la un nou gen de terorişti din regiune. După ce Sultana de Java este asasinată într-un atentat sinucigaş cu bombă, Jake se trezeşte în mijlocul unei investigaţii criminale conduse de un poliţist local, Locotenentul Hashim. În momentul în care Jake se apropie de adevăr, el devine ţinta misteriosului Malik (interpretat de Mickey Rourke), ce nu are de gând să se oprească până când americanul va fi mort.

00:20 HBO

Alegerea regelui (Dramă, Norvegia, 2016) Cu: Jesper Christensen, Anders Baasmo Christiansen, Karl Markovics, Tuva

Filmul este povestea adevărată a celor trei zile dramatice din aprilie 1940 când regele Norvegiei primește un ultimatum de neimaginat din partea forțelor armate germane: trebuie să se predea sau va muri. Cu soldații naziști pe urmele lor, membrii familiei regale sunt obligați să fugă din capitală. Prințesa Märtha părăsește Norvegia alături de copii ca să caute refugiu în Suedia în timp ce regele Haakon și prințul Olva fug într-o zonă de ferme de lângă Elverum și se întâlnesc cu nemții. După trei zile în care încearcă cu disperare să scape de ei, regele ia o decizie finală. El refuză să capituleze chiar dacă asta l-ar putea costa familia și viețile multor norvegieni.

22:15 PRO CINEMA

Red: Fata-vânător (thriller, Canada, SUA, 2010) Cu: Felicia Day, Kavan Smith, Stephen McHattie, Greg Bryk, Rosemary Dunsmore, David Reale, Carlyn Burchell, Kevin Power

Descendenta modernă a Scufiţei Roşii, Red, îşi aduce acasă logodnicul, Natan, pentru a-l prezenta familiei şi îi dezvăluie ocupaţia acestora: vânători de vârcolaci. Neacceptând noutăţile despre Red, acesta pleacă în pădure să îşi limpezească gândurile, iar aici este muşcat de vârcolacul Gabriel, care are puterea de a transforma oricând oamenii în vârcolaci. În cele din urmă Red porneşte pe urmele lui Gabriel pentru a-o omorî înainte ca logodnicul ei să facă prima victim.

17:30 CINEMAX

Îndoiala (Dramă, SUA, 2008) Cu: Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams, Viola Davis, Alice Drummond

Vântul schimbării bate în țară, iar școala acceptă primul elev de culoare. Dar când sora James bănuiește că părintele Flynn este nefiresc de atent cu elevul său, un adevărat război începe între directoare și profesor. Cine e vinovat și cine e nevinovat? Este ea prea mult sau prea puțin protectoare? Poate sora Aloysius să lucreze din interiorul sistemului ca să descopere adevărul? Regizorul debutant John Shanley își adaptează magistral propria piesă, iar rezultatul e un film plin de interpretări actoricești extraordinare și de dubii morale răscolitoare care vă vor pune la încercare spiritul și creierul. O poveste despre căutarea adevărului, despre forțele schimbării și despre consecințele devastatoare ale justiției oarbe într-o epocă definită de condamnările morale.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...