SÂMBĂTĂ

0

23:45 CINEMAX

Legiunea (Horror, SUA, 2010) Cu: Paul Bettany, Lucas Black, Tyrese Gibson, Adrianne Palicki, Charles S. Dutton

Soarta lumii va fi decisă la restaurantul unei benzinării din deșert. Armatele răului se adună. Înarmați și uniți de arhanghelul Mihai (Paul Bettany), mai mulți străini devin, fără voia lor, soldați. Misiunea lor: să apere o chelneriță și pe copilul ei nenăscut de atacul legiunii demonice.

 

 

22:30 PRO CINEMA

Bătălia celor blestemați (acţiune, SUA, Singapore, 2013)Cu: Dolph Lundgren, Melanie Zanetti, Matt Doran, David Field, Jen Sung, Oda Maria, Jeff Pruitt

În urma unei epidemii din Asia ce transformă populaţia în zombie, mercenarul Gatling Max (Dolph Lundgren) este angajat de către un industriaş bogat pentru a o salva pe Jude, fiica sa. Max rămâne singur, după ce grupul sau este ucis de zombi şi rămâne singur pentru a-şi îndeplini misiunea. Mercenarul o găseşte pe Jude şi află că mai sunt şi alţi supravieţuitori. Fata refuză să plece cu el, fără ceilalţi supravieţuitori. În cele din urmă Max găseşte un grup de roboţi, care îi ucid pe zombie şi îi reprogramează pentru a-I ajuta pe supravieţuitori să scape.

 

20.00 ANTENA 1

Minus 25 de grade (aventuri, SUA 2006) Cu: Paul Walker, Jason Biggs, Bruce Greenwood

Temuta iarnă din Antarctica se apropie, când o echipă de exploratori şi oameni de ştiinţă temerari porneşte într-o misiune de cercetare – ghidul de supravieţuire Jerry Shepard, cel mai bun prieten al său, cartograful Cooper şi geologul Davis – care reuşesc să scape la mustaţă de un accident fatal, mulţumită echipei lor de opt câini de sanie excepţionali. Obligaţi să părăsească zona, oamenii trebuie să-i lase pe câinii îndrăgiţi în urmă, în vântul îngheţat, cu promisiunea că se vor întoarce. Dar se apropie cea mai mare furtună, furtuna secolului, şi toate mijloacele de transport sunt suspendate, astfel câinii rămân izolaţi. Acum curajoşii şi inteligenţii câini – printre care nobila conducătoare a haitei, Maya, rebelul Shorty şi tânărul lider-in-devenire Max – lupta pentru a supravieţui celei mai necruţătoare ierni de pe planetă. Cu inima strânsă, Jerry porneşte o misiune de salvare ce pare imposibilă, ajutat de o frumoasă pilot cu drag de aventură, pe nume Katie. Uniţi de prietenie şi legături de familie, oamenii şi câinii fac o călătorie remarcabilă de rezistenţă şi credinţă pentru a se regăsi unii pe alţii, în acest ţinut spectaculos şi periculos.

 

22:05 HBO

Liga dreptății (Acțiune, SUA, 2017) Cu: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller

Odată ce și-a recăpătat credința în umanitate și inspirat de sacrificiul altruist al lui Superman, Bruce Wayne apelează la noua sa parteneră, Diane Prince, pentru a învinge un alt inamic extrem de periculos. Batman și Femeia Fantastică sunt presați de timp ca să formeze o echipă de supereroi pentru a ține piept noii amenințări. Atacul asupra omenirii este iminent, iar Liga Dreptății, din care fac parte Batman, Femeia Fantastică, Aquaman, Cyborg și The Flash, are misiunea aproape imposibilă de a salva planeta de un atac de proporții catastrofice.

 

+0 -0
se încarcă...