Joi

0
0

20:30 PRO CINEMA

Cronici (thriller, 2012) Cu: Dane DeHaan, Alex Russell, Michael B. Jordan, Michael Kelly, Ashely Grace, Anna Wood

Andrew (Dane DeHaan), Matt (Alex Russell) și Steve (Michael B. Jordan) sunt un grup de trei studenţi care fac o descoperire şi dezvoltă puteri stranii. Cei trei învaţă să îşi controleze noile abilităţi şi fac tot posibilul pentru a le utiliza în avantajul tuturor, însă în cele din urmă vieţile lor o vor lua în curând razna.

 

 

 

 

16:40 HBO

Minți primejdioase (SF, SUA, 2018) Cu: Amandla Stenberg, Mandy Moore, Gwendoline Christie, Bradley Whitford, Harris Dickinson

Când un grup de adolescenți dezvoltă în mod miraculos noi abilități puternice, ei sunt considerați o amenințare de către guvern și sunt reținuți. Ruby, o fată de 16 ani, una dintre cele mai puternice persoane tinere din câte s-au întâlnit, fuge din tabără și se alătură unui grup de tineri fugari care caută un refugiu sigur. În scurt timp, ei își dau seama că, într-o lume în care adulții de la putere i-au trădat, fuga nu este suficientă și trebuie să se folosească de puterile lor pentru a prelua controlul asupra viitorului lor.

 

 

 

21:00 CINEMAX

Dispariția lui Sidney Hall (Dramă, SUA, 2017) Cu: Logan Lerman, Elle Fanning, Kyle Chandler, Michelle Monaghan, Blake Jenner

Controversatul scriitor Sidney Hall (Logan Lerman) publică un roman bestseller bazat pe moartea unuia dintre colegii lui de liceu și se trezește faimos peste noapte. Relația cu iubita lui (Elle Fanning) începe să se destrame pe măsură ce consecințele întunecate ale cărții lui pătrund în viața lor, iar el dispare fără urmă. După aproape un deceniu, un detectiv enigmatic (Kyle Chandler) îl caută pe autorul dispărut ale cărui cărți sunt legate de o serie de incendieri misterioase.

 

 

 

20:30 PARAMOUNT

 Evadata (1999, USA) Cu: Ashley Judd, Tommy Lee Jones

O femeie în aparenţă fericită petrece cu soţul ei un weekend romantic care se dovedeşte a fi un adevărat coşmar. Nick (Bruce Greenwood) dispare, iar Libby (Ashley Judd) este acuzată de crimă. Disperată, ea o roagă pe Angie (Annabeth Gish), cea mai bună prietenă a ei să-i adopte fiul pentru că ea îşi va petrece următorii ani în închisoare. Dar în timp ce viaţa ei se scurge după gratii, Angie fuge cu fiul ei, iar Libby descoperă că totul a fost o farsă, ca soţul şi prietena ei au trădat-o înscenând crima, ca toţi aceşti ani au fost pierduţi în zadar. Cea mai mare dorinţă a ei este să se răzbune. Se hotărăşte să-şi ucidă soţul atunci când va ieşi din închisoare, dar ofiţerul Travis Lehman (Tommy Lee Jones) o supraveghează.

 

+0 -0

se încarcă...