Vineri

0
0

20.00 ANTENA 1

RoboCop (acţiune, SUA 2014) Cu: Gary Oldman, Samuela L. Jackson, Joel Kinamman, Abbie Cornish

Ne aflăm în anul 2029, iar conglomeratul multinaţional OmniCorp este centrul roboticii. Dronele lor câştigă războaiele americane pe tot Globul, iar acum vor să aducă această tehnologie pe frontul de acasă. Alex Murphy este un soţ iubitor, un bun tată şi un bun poliţist, făcând tot ce-i stă în putinţă să stăvilească valul de infracţiuni şi corupţie din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita ştiinţă a roboticii pentru a salva viaţa lui Alex. El revine apoi pe străzile oraşului său drag dotat cu grozave noi abilităţi, însă trebuie să facă faţă unor probleme cu care omul obişnuit de dinainte nu s-a confruntat niciodată.

21:00 CINEMAX

Furie (Dramă, Japonia, 2016) Cu: Ken Watanabe, Mirai Moriyama, Aoi Miyazaki, Satoshi Tsumabuki, Gô Ayano

La un an după o îngrozitoare crimă din Tokyo, un ucigaș fuge de la locul crimei lăsând în urmă cuvântul “furie” scris cu sânge. De-a lungul următorului an, își schimbă înfățișarea de mai multe ori. Într-un sat pescăresc din Chiba, un tată nu are încredere în intențiile unui tânăr cu un trecut misterios care se întâlnește cu fata lui. În Tokyo, un om de afaceri se mută cu un străin pe care l-a întâlnit la sauna unde se strâng membrii comunității de homosexuali. În Okinawa, o liceană din Tokyo întâlnește un bărbat ciudat care trăiește singur pe o insulă izolată. Toți începe să aibă suspiciuni și încrederea este rapid întrecută de îndoială.

20:30 PRO CINEMA

Iubit de împrumut (comedie, SUA, 2011) Cu: Ginnifer Goodwin, Kate Hudson, Colin Egglesfield, John Krasinski, Steve Howey, Ashley Williams, Jill Eikenberry

Deşi are o carieră de succes, în cadrul unei firme de avocatură din New York, Rachel (Ginnifer Goodwin) are sentimentul că viaţă ei nu decurge aşa cum şi-ar fi dorit. Tânără este prietenă foarte bună cu Darcy (Kate Hudson), o publicistă carismatică. Când Darcy o invită la nunta ei cu Dex, are loc un incident neaşteptat: ea şi Dex au o aventură de o noapte şi îşi dau seama că între ei a fost mai mult decât o prietenie. Aventura lor continuă, nunta se apropie cu paşi repezi şi Rachel îl pune pe Dex să aleagă între ea şi Darcy.

21:50 HBO

Povestea (Dramă, SUA, 2018) Cu: Laura Dern, Ellen Burstyn, Jason Ritter, Elizabeth Debicki, Isabelle Nélisse

Bazat pe propria experiență a regizoarei Jennifer Fox, filmul reprezintă o investigație în amintirile unei femei în timp ce ea este obligată să-și reexamineze prima relație sexuală. Jennifer, o profesoară și jurnalistă, trăiește o viață de invidiat în New York alături de iubitul ei. Totul de schimbă când mama ei găsește o poveste pe care Jennifer a scris-o când avea 13 ani în care vorbește despre o relație “specială” cu doi antrenori. Citind paginile galbene ale “Poveștii”, Jennifer descoperă că detaliile codate compuse cu 40 de ani în urmă sunt destul de diferite de ceea ce își amintește. Tulburată dar hotărâtă să descopere adevărul, Jennifer pleacă în căutarea celor doi antrenori. Ea se întoarce la ferma de cai din Carolina unde atâtea s-au întâmplat, iar Jennifer de la 7 ani, o fetiță neîndemânatică, dar încăpățânată, se trezește. Poveștile frumoase pe care și le-a spus de ani de zile încep să fie dezvăluite.

+0 -0

se încarcă...