Duminică

0
0

23:00 PRIMA TV

Lovit de fulger (comedie/aventură, S.U.A. 2014) Cu: Alexis Maitland, Richard Roy Sutton

Când Ricky Miller, un singuratic liniștit de 40 de ani, scriitor aspirant și manager al unui magazin și, probabil, ultima persoană pe care ai remarca-o într-o mulțime, este “lovit de fulger” și se întâlnește cu iubirea vieții lui, frumoasa Danita pe E-Happily.com, el este catapultat într-o relație online, dar este mult mai mult decât ceea ce se astepta…

20:30 PRO CINEMA

Anna şi Regele (dramă, SUA, 1999) Cu: Jodie Foster, Chow Yun-Fat, Ling Bai, Tom Felton, Randall Duk Kim

Anna Leonowens (Jodie Foster) este o englezoaică văduvă care se mută împreună cu fiul ei, Louis (Tom Felton), în Siam pentru a le preda limba engleză copiilor regelui (Chow Yun-Fat). Între Anna şi Rege se leagă o legătură specială şI în ciuda diferenţelor de mentalităţi, cei doi învaţă lucruri unul de la altul. Ei vor înfrunta împreună, cu inteligenţă atacul pus la cale de inamicul său, generalul Alak (Randall Duk Kim).

22:45 CINEMAX

Prins la înghesuială (Polițist, Marea Britanie, 2004) Cu: Daniel Craig, Colm Meaney, Kenneth Cranham, George Harris, Jamie Foreman

Elegant, bine îmbrăcat și politicos, eroul nostru (Daniel Craig) s-a îmbogățit din comerțul cu cocaină și ecstasy, tratându-le ca pe o marfă oarecare. Acum s-a decis să se retragă din afaceri deoarece mai este încă tânăr și vrea să se bucure de roadele muncii sale. Șeful mafiot Jimmy Price (Kenneth Cranham) îi cere însă două ultime favoruri. Fiica unui alt șef mafiot, Eddie Temple (Michael Gambon), dependentă de droguri, a dispărut fără urmă și Price vrea ca traficantul să o găsească. De asemenea, Price are nevoie de un intermediar care să cumpere o cantitate mare de ecstasy de la Duke. Pare destul de ușor, dar nimic nu este simplu. Cu un fost șef militar sârb aruncat în combinație și un grup de bandiți periculoși puși să-l încurce, el își dă seama curând că încercarea lui de a ieși din afacerile cu droguri îl poate costa totul, inclusiv viața.

01:15 HBO

Troia (Dramă, SUA, 2004) Cu: Brad Pitt, Eric Bana, Orlando Bloom, Brian Cox, Diane Kruger

De-a lungul timpului, oamenii au purtat războaie. Unele pentru putere, unele pentru glorie, unele pentru onoare – și altele pentru iubire. În Grecia antică, pasiunea unuia dintre cele mai celebre cupluri ale literaturii, Paris, prințul Troiei (Orlando Bloom) și Elena (Diane Kruger), regina Spartei, generează un război care va devasta o civilizație. Când Paris o răpește pe Elena de la soțul ei, regele Menelau (Brendan Gleeson), aceasta este o insultă care nu poate fi tolerată. Mândria familială spune că un afront adus lui Menelau este un afront adus fratelui său, Agamemnon (Brian Cox), puternicul rege din Micene, care unește imediat toate armatele vaste ale Greciei pentru a o aduce pe Elena înapoi din Troia, pentru a apăra onoarea fratelui său. De fapt, lupta lui Agamemnon pentru onoare este coruptă de aviditatea lui copleșitoare – trebuie să cucerească Troia pentru a câștiga zona egeeană, asigurând astfel supremația vastului său imperiu. Fortăreața, sub comanda regelui Priam (Peter O’Toole) apărată de puternicul prinț Hector (Eric Bana), este o citadelă pe care nicio armată nu a reușit să o înfrângă.

+0 -0

se încarcă...