five × 3 =

A password will be e-mailed to you.

18:25 CINEMAX

Jackie Brown (Polițist, SUA, 1997) Cu: Pam Grier, Samuel L. Jackson, Robert Forster, Bridget Fonda, Robert De Niro

Jackie Brown (Pam Grier) își suplimentează venitul de însoțitoare de zbor aducând bani murdari în S.U.A. pentru traficantul de arme Ordell Robbie (Samuel L. Jackson) până când un agent ATF și un polițist din L.A. o prind la aeroport. Ei o obligă să-i ajute să-l prindă pe Ordell dacă nu vrea să ajungă la închisoare. Jackie pune la cale un plan curajos ca să-i asmută pe toți unii împotriva celorlalți. Situația este complicată de Louis Gara și Melanie Ralston care au propriile planuri. Jackie pare că lucrează cu ambele părți, dar încearcă să-i păcălească și să plece cu jumătate de milion de dolari. Din distribuția acestui film adaptat de Quentin Tarantino după romanul lui Elmore Leonard mai fac parte Robert Forster, Michael Keaton, Bridget Fonda și Robert DeNiro.

20:30 PRIMA TV

Pentru patrie (acțiune, S.U.A 2017) Cu: Bill Goldberg, Kenny Johnson, Mindy Robinson

Un vagabond descoperă planurile invadării Americii. În momentul în care încearcă să îi vorbească şerifului despre această descoperire şocantă acesta din urmă refuză să îl creadă şi îl închide pentru vagabondaj. Însă când şeriful observă comportamentul straniu al localnicilor începe să se îngrijoreze şi să creadă spusele vagabondului. Cinci localnici decid să se infiltreze în celula teroristă şi să dejoace planurile acestor terorişti periculoşi.

22:45 PRO CINEMA

 Dredd: Ultima judecată (acţiune, USA, UK, India, Africa de Sud, 2012) Cu: Karl Urban, Rachel Wood, Andile Mngadi, Porteus Xandau, Jason Cope, Emma Breschi, Olivia Thirlby

Incoruptibilul Dredd (Karl Urban) este un ofiţer care aplică legea în oraşul gigant Mega-City, situat într-un deşert nesfârşit dintre Boston şi Washington DC. Judecătorul suprem îi dă o misiune, aceea de a testa un judecător începător, Cassandra Anderson (Olivia Thirlby), care are puteri telepatice. Dredd şi Cassandra sunt trimişi să investigheze o crimă care a avut loc în Peach Trees, un zgârie nori, condus de Ma-Ma (Lena Headey), şefa unui clan mafiot. La etajul 200 al clădirii se află un laborator în care se face drogul Slo-Mo. Cei doi sunt prinşi într-o capcană şi totul se transformă într-o luptă de supravieţuire când Ma-Ma ordona închiderea clădirii.

22:50 HBO

IT (Horror, SUA, 2017) Cu: Jaeden Lieberher, Bill Skarsgård, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard

Thriller-ul horror „IT”, regizat de Andrés Muschietti („Mama”), este bazat pe romanul scris de Stephen King care îi înspăimântă pe cititori de ani de zile. Când copiii încep să dispară din orașul Derry, Maine, un grup de micuți se confruntă cu cele mai mari temeri când se întâlnesc cu sinistrul clovn Pennywise a cărui istorie de crime și violență este veche de câteva secole.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...