MIERCURI

0
0

22:30 PRO CINEMA

Bătălia celor blestemați (acţiune, SUA, Singapore, 2013) Cu: Dolph Lundgren, Melanie Zanetti, Matt Doran, David Field, Jen Sung, Oda Maria, Jeff Pruitt

În urma unei epidemii din Asia ce transformă populaţia în zombie, mercenarul Gatling Max (Dolph Lundgren) este angajat de către un industriaş bogat pentru a o salva pe Jude, fiica sa. Max rămâne singur, după ce grupul sau este ucis de zombi şi rămâne singur pentru a-şi îndeplini misiunea. Mercenarul o găseşte pe Jude şi află că mai sunt şi alţi supravieţuitori. Fata refuză să plece cu el, fără ceilalţi supravieţuitori. În cele din urmă Max găseşte un grup de roboţi, care îi ucid pe zombie şi îi reprogramează pentru a-I ajuta pe supravieţuitori să scape.

21:00 CINEMAX

Punct ochit, punct lovit (Comedie, SUA, 1997) Cu: John Cusack, Minnie Driver, Alan Arkin, Dan Aykroyd, Joan Cusack

Martin Blank (John Cusack) este ucigaș profesionist și primește o misiune chiar în Grosse Pointe, Michigan, o mică suburbie din Detroit, orașul său natal. A ucide nu înseamnă mare lucru pentru Blank deoarece pentru el viața însăși nu are niciun rost. Deși nimic nu pare să poată umple imensul gol din viața sa, Martin merge la psihiatru (Allan Arkin), intenționând să găsească un motiv pentru care viața să merite trăită. Coincidența face că exact atunci când el trebuie să ajungă în Grosse Pointe va avea loc și petrecerea de reuniune de zece ani de la terminarea liceului. La sfatul terapeutului, acesta merge la petrecere, iar aici va fi față în față cu marea sa iubire din urmă cu zece ani (Minnie Driver).

23:00 HBO

Un parc de distracții neobișnuit (Comedie, SUA, 2018) Cu: Johnny Knoxville, Chris Pontius, Susan Yeagley, Matt Schulze, Dan Bakkedahl

Johnny Knoxville îl interpretează pe D.C., proprietarul nebun al unui parc de distracții ieftin, scăpat de sub control unde toate echipamentele sunt proiectate cu minimă siguranță pentru distracție maximă. Când Boogie, fiica adolescentă a lui D.C., vine în vizită, un mare parc de distracții, deținut de o corporație, se deschide în apropiere și pune în pericol viitorul parcului său. D.C. alături de echipa lui de inadaptați riscă totul ca să-și salveze iubitul parc și relația cu fiica lui.

18:25 FILM NOW

Inscenarea (1997, Thriller) Cu: Dustin Hoffman, Robert De Niro

Despre această satiră s-a spus că a bătut realitatea, premiera sa profeţind scandalul Sexgate în care a fost implicat fostul preşedinte american Bill Clinton cu stagiară Monica Lewinski. Abaterea atenţiei opiniei publice de la un scandal sexual prezidenţial prin înscenarea unui război a momit milioane de cinefili care au gustat din plin subiectul. Analiza profundă a relaţiilor complexe dintre politica, mass-media şi industria show-biz-ului, filmul prilejuieşte recitaluri din partea lui Robert de Niro şi a lui Dustin Hoffman. Primul joacă rolul unui producător de la Hollywood, iar cel de-al doilea îl interpretează pe un doctor în imagine. Angajaţi de consilierii preşedintelui, cei doi vor fabrica o demenţială campanie patriotardă în rândul cetăţenilor americani axată pe un război fictiv desfăşurat în Albania. Astfel, ei vor izbuti să deturneze apetenţa publicului pentru urmările hârjonelii prezidenţiale în Biroul Oval spre ameninţarea unei conflagraţii care ar putea afecta interesele SUA.

+0 -0

se încarcă...