Joi

0

22:30 PRO CINEMA

Alien vs. Predator (acţiune, coprod, 2004) Cu: Sanaa Lathan, Raoul Bova, Lance Henriksen, Ewen Bremner, Colin Salmon, Tommy Flanagan, Joseph Rye

Atunci când un satelit privat depistează o sursă neidentificată de căldură chiar în Antarctica, iar aceasta se dovedeşte a fi un templu aztec îngropat, o echipă de arheologi şi ingineri de excepţie este trimisă la faţa locului pentru a afla cât mai multe informaţii. Odată ajunşi acolo, echipa descoperă semne din ce în ce mai clare care indică faptul că zona este locuită de o specie necunoscută de extratereştri. Nu trece mult timp până când extratereştrii încep să-i vâneze pe cercetători. Ca şi când pericolul nu ar fi fost suficient de mare, câţiva Predatori vin la templu pentru a îndeplini un ritual şi pentru a lua ca trofee chiar craniile extratereştrilor, iar oamenii sunt astfel prinşi la mijloc în bătălia mortală dintre cele două specii războinice.

21:00 CINEMAX

Linia morții (Horror, SUA, 2017) Cu: Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton, Kiersey Clemons

Cinci studenți la medicină, obsedați de misterul vieții de apoi, se implică într-un experiment curajos, dar periculos. Ei își opresc inima pentru scurte perioade de timp, iar fiecare trăiește o experiență la limita morții care le arată ce se poate întâmpla în lumea de dincolo. Pe măsură ce experimentele lor devin din ce în ce mai periculoase, sunt bântuiți de păcatele trecutului lor aduse în prezent de consecințele paranormale ale trecerii dincolo.

20:00 HBO

Nimeni nu mă păcălește (Comedie, SUA, 2018) Cu: Tiffany Haddish, Tika Sumpter, Whoopi Goldberg, Omari Hardwick, Amber Riley

Tanya (Tiffany Haddish) încearcă să-și refacă viața și speră să fie ajutată de sora ei Danica (Tika Sumpter). Pe măsură ce lumile lor se ciocnesc cu consecințe amuzante, Tanya descoperă că viața perfectă a lui Danica, inclusiv povestea ei de dragoste online, ar putea să nu fie ceea ce pare. Cu ajutorul excentricei sale mame (legendara Whoopi Goldberg), Tanya va face tot ce poate ca să ajute… chiar dacă asta înseamnă că va da peste cap viața surorii sale. Din distribuția acestui film regizat de Tyler Perry mai fac parte și Omari Hardwick și Amber Riley.

16:45 FILM NOW

Crimă la conac (2017, Thriller) Cu: Gillian Anderson, Glenn Close, Christina Hendricks

Bazat pe romanul scriitoarei Agatha Christie, Crooked House (2017) îl urmărește pe detectivul Charles Hayward, în timp ce este invitat să rezolve o crimă înspăimântătoare în care toată lumea este suspectă, printre care și Sophia, clienta și fosta sa iubită. Charles și Sophia s-au întâlnit cu mult timp în urmă într-un loc foarte îndepărtat: Cairo, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Acum, odată cu încheierea războiului, s-au întâlnit din nou la Londra, unde își reiau relația și decid să se căsătorească. Aici, Charles va descoperi că bunicul viitoarei sale soții, un milionar grec, cu care toată familia a trăit într-un conac misterios cunoscut sub numele de „The Twisted House”, a murit otrăvit.

 

+0 -0
se încarcă...