VINERI

0

20.00 ANTENA 1

Ultimul războinic al aerului (aventuri, SUA 2010) Cu: Jackson Rathbone, Dev Patel, Nicola Peltz, Noah Ringer

În vremuri imemoriale, lumea e împărțită în patru națiuni cu puteri egale: Tribul Apei, Regatul Pământului, Poporul Focului și Nomazii Aerului. Mii de ani lumea a trăit în pace, până în ziua când Poporul Focului a început războiul. Singurul care ar fi putut să aducă pacea era Aang, un băiețel de numai 12 ani – Avatarul – care era încarnarea umană a Spiritului Lumii, singurul care putea controla toate cele patru elemente. Însă acesta a dispărut exact când era mai mare nevoie de el. Acum, 100 de ani mai târziu, o războinică a Apei, Katara, și fratele ei Sokka îl găsesc pe Aang încastrat în gheață. Cei doi trebuie să îl ajute pe Aang să își recapete puterile, altfel lumea va fi distrusă. Ușor de zis, dar mai greu de făcut, pentru că lumea stă sub amenințarea unei lovituri finale pe care o pregătește prințul Zuko, aprigul fiu al Lordului Focului.

22:30 PRO CINEMA

Pânza de păianjen (thriller, SUA, 2002) Cu: Stephen Baldwin, Kari Wuhrer, Benjamin King, Scott Williamson, Michael Gregory

Un tânăr de bani gata seduce o femeie de afaceri mai în vârstă decât el şi o convinge să fure 40 de milioane de dolari de la tatăl lui. Pe măsură ce complotul ia amploare, cei doi devin tot mai neîncrezători unul în celălalt, iar victimele cad una câte una. Când el încearcă să o scoată pe ea răspunzătoare pentru crimele pe care el le-a comis, toate aranjamentele şi alianţele se destramă, iar vânătorul se trezeşte vânat.

21:30 PRO TV

Minciuni adevărate (acţiune, SUA, 1994) Cu: Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis, Tom Arnold, Bill Paxton, Tia Carrere

Harry Tasker duce o viaţă dublă. El este un agent secret foarte apreciat, dar acasă, pentru a-şi proteja familia, pretinde că este agent de vânzări. Harry se află pe urmele unor terorişti periculoşi care au furat nişte arme nucleare când ceva mult mai important se iveşte la orizont. Bărbatul află cu stupoare că soţia lui se întâlneşte cu un alt bărbat deoarece, din câte se pare, este plictisită de existenţa monotonă pe care o duce. Agentul secret se foloseşte de toate resursele de care dispune pentru a-şi răpi soţia şi pentru a-i pune la cale o farsă de zile mari: îi dă o misiune extrem de importantă. Printr-o răsturnare de situaţie însă, un grup de terorişti îi răpesc pe cei doi soţi. Ei ajung astfel la cheremul unor oameni care se pregătesc să detoneze o bombă atomică în Florida.

21:00 CINEMAX

Copilul lui Rosemary (Dramă, SUA, 1968) Cu: Mia Farrow, John Cassavetes, Ruth Gordon, Sidney Blackmer, Maurice Evans

Dorindu-și să aibă o familie, tânăra catolică Rosemary Woodhouse și Guy, soțul ei, se mută în Bramford, o clădire din New York despre care se spun numai lucruri rele. În scurt timp, cei doi se împrietenesc cu vecinii lor, Roman și Minnie Castevet, doi bătrâni excentrici, iar apoi Rosemary află că este însărcinată. Încet-încet, viitoarea mamă este separată de prieteni și familie, iar semne alarmante ale unei conspirații sinistre încep să apară, iar Rosemary este cuprinsă de o agonie mentală. De ce este toată lumea atât de dornică să ajute? Și de ce Guy permite să se întâmple asta?

+0 -0
se încarcă...