1 AUGUST

0

PRO CINEMA

20:30 Marţianul (SF coprod. 2015) cu Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara, Jessica Chastain

În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supraviețuiește urgiei și descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-și folosească la maxim ingeniozitatea, inteligența și forța interioară pentru a râmâne în viață și a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ. La milioane de mile distanță, NASA și echipa internațională de oameni de știință caută neîncetat soluția prin care să îl aducă pe ‘marțian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun și ei la cale o misiune îndrăzneață, dacă nu imposibilă, de salvare.

 

FILM NOW

20:00 Urma scapă turma (comedie SUA 2014) cu Amanda Seyfried, Charlize Theron, Liam Neeson, Seth MacFarlane

Albert (MacFarlane)e un crescător de oi extrem de laș pe care Louise (AMANDA SEYFRIED), iubita lui, îl părăsește pentru un alt bărbat, prosperul proprietar al unei mustețării, Foy ((NEIL PATRICK HARRIS) după ce nu are curaj să ia parte la o încăierare cu pistoale.Când în oraș își face apariția o misterioasă femeie senzuală, Anna (CHARLIZE THERON), aceasta îl ajută să-și recapete curajul și cei doi încep să fie atrași unul de celălalt. Dar idila lor e tulburată de soțul focoasei frumuseți, Clinch Leatherwood (LIAM NEESON), cel mai temut tâlhar și pistolar, care vine să caute răzbunare.

 

PRO TV

20:00 Ben-Hur (dramă SUA 2016) cu Toby Kebbell, Morgan Freeman, Jack Huston

Filmul are la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur drept personaj central, un prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav. Povestea izbăvirii sale se dezvoltă în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus, care se întâmplă să activeze în aceeași regiune în care este obligat să își ducă existența și Ben Hur.

 

HBO

20:00 Animale corporatiste (Comedie, SUA, 2019) Cu: Demi Moore, Ed Helms, Jessica Williams, Karan Soni, Isiah Whitlock Jr.

Lucy (Demi Moore) este CEO-ul vanitos și grandoman al firmei Incredible Edibles, principalul furnizor de tacâmuri comestibile din America. În înțelepciunea ei infinită, Lucy își duce echipa, inclusiv pe asistentele ei, Freddie (Karan Soni) și Jess (Jessica Williams), într-un team-building corporatist, un weekend de speologie în New Mexico. Când dezastrul lovește, nici măcar ghidul lor inutil, Brandon (Ed Helms), nu-i poate salva. Prinși în subteran de prăbușirea peșterii, membrii nepotriviți și morocănoși ai grupului trebuie să lucreze împreună ca să supraviețuiască. Printre momente de tensiune sexuală, dezvăluiri surprinzătoare și canibalism, Freddie și Jess ies din umbra lui Lucy. Ilare și uneori șocante, animalele corporatiste sunt eliberate.

 

Deja ai votat!