LUNI, 21 SEPT

0
Mark Rylance

20:30 PRO CINEMA

Podul spionilor (thriller, SUA, Germania, Rusia, 2015) Cu: Mark Rylance, Domenick Lombardozzi, Victor Verhaeghe, Mark Fichera, Brian Hutchison, Tom Hanks, Joshua Harto, Henny Russell, Alan Alda,

În timpul Războiului rece, avocatul CIA James Donovan (Tom Hanks) negociază în secret eliberarea pilotului american Francis Gary Powers, ce a fost doborât în anul 1960 în timp ce survola spaţiul aerian al Uniunii Sovietice într-un avion U-2 de spionaj.

 

19:25 CINEMAX

Claire Darling (Dramă, Franța, 2018) Cu: Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni, Samir Guesmi, Alice Taglioni, Laure Calamy

În prima zi de vară, o zi frumoasă și senină, milioana singuratică Claire Darling (Catherine Deneuve) s-a hotărât să scape de tot ce posedă. Și-a întins toate obiectele preferate pe peluza din fața vilei sale pentru a le vinde. Pe măsură ce trecători curioși și vecini oportuniști se ceartă pentru antichitățile ridicol de ieftine, fiecare obiect scoate la iveală imagini din viața extravagantă și tragică a lui Claire. Anunțată de prietenii ei din copilărie, Marie Darling (Chiara Mastroianni), fiica lui Claire pe care nu a mai văzut-o de 20 de ani, este obligată să se întoarcă la vila familiei că să oprească această vânzare și să descopere motivul din spatele deciziei excentrice a mamei ei.

 

14:50 HBO

Gurul dragostei (Comedie, SUA, 2008) Cu: Mike Myers, Jessica Alba, Justin Timberlake, Romany Malco, Verne Troyer

Guru Pitka (Mike Myers) este un american crescut în India de guru care se întoarce în S.U.A. unde vrea să devină bogat și celebru. Metodele sale neortodoxe sunt puse la încercare când trebuie să rezolve un conflict amoros dintre un jucător faimos de hochei (Romany Malco) și soția lui care l-a părăsit pentru un atlet rival, Jacques Grande (Justin Timberlake).

 

22:30 PRO TV

Condamnaţii (acţiune, SUA 2007) Cu: Steve Austin, Vinnie Jones, Robert Mammone, Tory Mussett, Manu Bennett

Jack Conrad este un deţinut care îşi aşteaptă execuţia într-o închisoare coruptă din America Centrală. El este însă “achiziţionat” de un producător de televiziune şi dus pe o insulă părăsită unde trebuie să lupte pe viaţă şi pe moarte împotriva altor nouă condamnaţi, deoarece învingătorul îşi va recăpăta libertatea.

 

 

+0 -0
se încarcă...