MIERCURI, 14 APRILIE

0
42

FILM NOW

20:00 Terminator: Salvarea (SF 2009) cu Sam Worthington, Christian Bale, Bryce Dallas Howard

Christian Bale este John Connor, omul sortit să conducă rasa umană în războiul contra terminatorilor, într-un post-apocaliptic an 2018. Dar viitorul în care s-a obișnuit să creadă Connor este schimbat în parte de apariția lui Marcus Wright (Sam Worthington), un străin ale cărui ultime amintiri îl înfățișează într-o închisoare așteptându-și execuția. Ce nu-și poate da seama Connor este dacă bărbatul a fost trimis din viitor său a fost salvat din trecut. În timp ce programul Skynet se pregătește pentru un ultim atac împotriva oamenilor, Connor și Marcus încep o odisee în inima operațiunilor Skynet, unde descoperă teribilul secret din spatele posibilei anihilări a omenirii.

 

PRO CINEMA

20:30 Mercenarele (acţiune 2014, SUA) cu Brigitte Nielsen, Vivica A. Fox, Zoë Bell

Un diplomat oficial este capturat şi aruncat în închisoare în tim ce se afla între-o misiune într-o zonă de război. O echipă de commando formată din femei de elită a fost formată pentru a se infiltra într-o închisoare pentru femei, pentru o salvare îndrăzneaţă.

 

CINEMAX

21:00 Kuessipan (Dramă, Canada, 2019) Cu: Sharon Ishpatao Fontaine, Yamie Grégoire, Étienne Galloy, Brigitte Poupart, Cédrick Ambroise

Două fete au crescut ca cele mai bune prietene într-o comunitate Innu din Quebec. În timp ce Mikuan are o familie iubitoare, Shaniss adună bucățile copilăriei ei distruse. Când erau mici, și-au promis că vor fi una alături de cealaltă orice ar fi. Dar când urmează să împlinească 17 ani, prietenia lor e zdruncinată când Mikuan se îndrăgostește de un băiat alb și începe să-și dorească să părăsească rezervația, care acum e prea mică pentru visurile ei.

 

PRO TV

22:30 Tatal (acţiune Franta, 2016) cu William H. Macy, Mel Gibson, Erin Moriarty, Diego Luna

Un fost pușcăriaș, John Link (Mel Gibson), vrea să reia legătura cu fiica lui rebelă de 17 ani și află că niște traficanți de droguri sunt pe urmele ei și intenționează să o ucidă.

Deja ai votat!