JOI, 15 APRILIE

0
44

FILM NOW

20:00 Circul ororilor (aventuri 2009) cu Willem Dafoe, John C. Reilly, Salma Hayek

Circul ororilor: asistentul vampirului, care pornește de la populara serie de cărți ale lui Darren Shan, este o fantezie despre un adolescent care încalcă fără să vrea armistițiul de 200 de ani dintre două facțiuni de vampiri. Atras într-o lume fantastică populată de ciudați neînțeleși și de creaturi grotești ale nopții, Darren renunță la siguranța unei existențe plictisitoare pentru a-și împlini destinul într-o lume bântuită de coșmaruri.

 

TNT

20:00 Va curge sânge (dramă SUA 2007) cu Paul Dano, Daniel Day-Lewis, Ciarán Hinds

O poveste de proporții epice despre familie, credință, putere și petrol, VA CURGE SĂNGE! este un film derulat la frontiera necruțătoare a Californiei de început de secol, în contextul boom-ului explorărilor petroliere. Povestea urmărește ascensiunea lui Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis), evoluând dintr-un miner amărât, care își crește singur fiul, într-un mare magnat al țițeiului. Când Plainview primește un pont misterios, conform căruia ar exista un orășel în Vest unde un întreg ocean de țiței țâșnește din pământ, își ia fiul pe nume H.W. (Dillon Freasier) și pleacă să își încerce norocul în prăfuitul orășel Little Boston.

 

TVR 2

21:10 Umbra unei dorinţe (thriller SUA 2009) cu Sarah Michelle Gellar, Michael Landes, Lee Pace

Jess (Sarah Michelle Gellar) și Ryan (Michael Landes) sunt doi tineri căsătoriți a căror fericire este umbrită de prezența în casă a lui Roman (Lee Pace), fratele lui Ryan, ce are un comportament agresiv și numeroase antecedente penale. Viața lui Jess se schimbă însă radical după un grav accident de mașină, în urma căruia atât soțul ei, Ryan, cât și cumnatul ei, Roman, intră în comă. Lucrurile iau o întorsătură chiar mai întunecată atunci când Roman se trezește și crede că el este Ryan. Ryan, la rândul său își revine și crede că este Roman. Jess încearcă să afle adevărul cu privire la aceste evenimente din ce în ce mai tulburătoare.

 

HBO

20:00 Lasă-i să vorbească (Dramă-Comedie, SUA, 2020) Cu: Meryl Streep, Candice Bergen, Dianne Wiest, Lucas Hedges, Gemma Chan

Regizat de Steven Soderbergh, filmul spune povestea unei apreciate autoare (Meryl Streep) care pleacă într-o călătorie alături de două vechi prietene (Candice Bergen și Dianne Wiest) ca să se distreze și să-și vindece niște răni. Nepotul ei (Lucas Hedges) li se alătură și se îndrăgostește de o tânără agentă literară (Gemma C

Deja ai votat!