VINERI, 16 APRILIE

0

ANTENA 1

20.30 Iisus din Nazareth (partea I) (dramă SUA 1977) Cu: Robert Powell, Laurence Olivier, Anthony Quinn, Christopher Plummer

Dramă biblică și amplă evocare a vieții și suferințelor lui Iisus Hristos, de la naștere până la răstignire, impecabil realizată cinematografic și dinamizată de muzica lui Maurice Jarre.

PRO TV

23:00 Hai să ne batem (comedie SUA, 2017) cu Charlie Day, Ice Cube

În ultima zi de şcoală, timidul profesor de engleză Andy Campbell (Charlie Day) încearcă să nu-şi piardă calmul din cauza farselor deplasate pe care le fac absolvenţii, a tăierilor de bugete care îi pun în pericol slujba şi a managementului ineficient. Însă lucrurile se înrăutăţesc atunci când intră în conflict cu cel mai dur şi fioros coleg, Ron Strickland (Ice Cube) care îl provoacă la duel după ore.

CINEMAX

21:00 Spre sud (Comedie, SUA, 1978) Cu: Jack Nicholson, Mary Steenburgen, Christopher Lloyd, John Belushi, Veronica Cartwright

Ce se poate intampla atunci cand un nelegiuit se insoara cu o celibatara rafinata din sud? Aproape orice, atunci cand personajele sunt interpretate de Jack Nicholson si Mary Steenburgen. Nicholson e pe cale de a fi spanzurat atunci cand Steenburgen il salveaza casatorindu-se cu el. Crede ca a dat lovitura, dar pe ea o intereseaza mai mult un barbat care s-o ajute sa recupereze o mina de aur.

FILM NOW

22:25 Tentaţie periculoasă (thriller 2020) cu Amanda Righetti

Neglijată de un soț obsedat de munca sa, tânăra de curând căsătorită Maren Abbott (Amanda Righetti) cunoaște un bărbat prin intermediul Wandering Eye, un website menit să înlesnească aventurile extraconjugale. Deși bărbatul de-abia cunoscut este un tip fermecător, Maren își dă seama că nu poate continua această aventură. Însă, când acesta este găsit mort în camera lor de hotel, infidelitatea este ultima grijă a lui Maren, ea intrând în colimatorul unui criminal în serie, care se folosesc de Wandering Eye pentru a-și găsi următoarele victime.

Deja ai votat!