SÂMBĂTĂ, 17 APRILIE

0
Shailene Woodley

HBO

20:00 Începuturi, finaluri (Dramă, SUA, 2019) Cu: Shailene Woodley, Jamie Dornan, Sebastian Stan, Matthew Gray Gubler

Povestea lui Daphne, o femeie de 30 și ceva de ani, și a unui an din viața ei petrecut fie îndrăgostită, fie suferind din dragoste. În cursul aceluiași an Daphne va înțelege lucruri care-i erau necunoscute și va trăi răsturnări de situație care-i vor schimba viața.

 

FILM NOW

21:25 Centurion (acţiune 2010) cu Olga Kurylenko, Dominic West, Michael Fassbender

Britania, anul 117 î.e.n. Quintus Dias, singurul supraviețuitor al unui atac al picților asupra unuia dintre forturile de pe frontiera romană, mărșăluiește către nord alături de legendara Legiunea a noua comandată de generalul Virilus. Ordinele sunt clare: picții vor fi șterși de pe fața pământului, iar liderul lor, Gorlacon, va fi și el anihilat și ucis. Imperiul Roman se întinde de la Egypt până la Spania și în Est chiar până la Marea Neagră. Dar, în nordul Britaniei, popoarele se luptă să oprească atacurile sângeroase ale picților,care le fac existența imposibilă. Quintus Dias (Fassbender), singurul supraviețuitor al unui atac al picților asupra unuia dintre forturile de pe Frontiera Romană, mărșăluiește către nord alături de legendara Legiunea a IX-a comandată de generalul Virilus.

 

 

PRO CINEMA

20:30 Eddie Vulturul (comedie 2015, Marea Britanie, SUA) Cu: Taron Egerton, Hugh Jackman, Christopher Walken

Inspirat din situații reale, EDDIE VULTURUL este o poveste pozitivă despre Michael „Eddie” Edwards (Taron Egerton), un săritor cu schiurile britanic, curajos, dar neobișnuit, întotdeauna încrezător în forțele proprii – chiar și atunci când întreaga națiune nu-i mai dădea nicio șansă. Cu ajutorul unui antrenor rebel și carismatic (jucat de Hugh Jackman), Eddie cucerește inimile fanilor din întreaga lume, cu prestația improbabilă și istorică de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Calgary, din 1988. De la producătorii filmului Kingsman: The Secret Service, Eddie Vulturul îi are în distribuție pe Taron Egerton în rolul lui Eddie, novicele tenace.

 

CINEMAX

22:00 Stuber: Detectiv de nevoie (Acțiune, SUA, 2019) Cu: Kumail Nanjiani, Dave Bautista, Iko Uwais, Natalie Morales, Mira Sorvino

Stu (Kumail Nanjiani) este un milenial vorbăreț, blând și căruia nu îi place să își asume riscuri. El lucrează într-un magazin de articole sportive, în timp ce are un job part-time ca șofer Uber.  Vic Manning (Dave Bautista) este un detectiv alfa, de școală veche, divorțat, căsătorit cu slujba pe care o are și care își neglijează îndatoririle părintești pe care le are față de fiica sa, Nicole. Vic are un temperament puternic și îi place la nebunie să tragă cu pistolul. Un combo pe care toată lumea îl iubește atunci când vine vorba de un polițist! Într-o zi, după ce părăsește cabinetul doctorului în urma unei intervenții la ochi, Vic primește o informație cu privire la locul unde s-ar afla vânzătorul de droguri care l-a ucis pe partenerul său. Din păcate, Vic nu poate să vadă absolut nimic, chiar dacă o balenă s-ar afla în fața lui. Având ochii în ceață și fiind incapabil să conducă singur, Vic cheamă un Uber și ghici cine îi preia comanda?

Deja ai votat!