MIERCURI, 21 APRILIE

0

TNT

21:40 Seven (thriller SUA 1995) cu Gwyneth Paltrow, Brad Pitt, Morgan Freeman

Un criminal în serie cu o minte sclipitoare începe un joc de-a șoarecele și pisica cu doi detectivi criminaliști. Cel mai vârstnic dintre ei urmează să iasă la pensie într-o săptămână, așa că vrea să-l prindă pe criminal cât mai repede cu putință. Celălalt este un tânăr energic, care privește cu un ușor dispreț resemnarea și plafonarea partenerului său. Acțiunea se petrece într-un oraș fără nume, înecat de ploaie și apăsat permanent de un cer plumburiu. Șirul crimelor continuă, ucigașul părând a pedepsi victimele pentru comiterea câte unuia dintre cele șapte păcate capitale. Singurul element luminos, care contrastează cu sumbra

 

NATIONAL TV

20:00 Datorie de onoare (dramă coprod. 2014) cu Tommy Lee Jones, James Spader, Hilary Swank, Grace Gummer

„The Homesman” este povestea unei femei care este forțată să facă echipă cu un șarlatan ce pune stăpânire pe pământurile aflate în mod legal în proprietatea altora, cu scopul de a transporta trei femei cu probleme psihice din Nebraska în Iowa.

 

TVR 2

21:10 Culoarea dragostei (dramă Canada 2009) cu Brian Markinson, Doug Savant

Frumoasa Nicole Alpern are o aventura cu baschetbalistul de culoare Tyler Rivers. In momentul in care ea ramane insarcinata, idila celor doi se termina la tribunal, unde se duce o lupta acerba pentru custodia copilului. Sustinut de sotia sa, Beverly, alaturi de care are doua fiice, Tyler pretinde ca fiul sau ar avea parte de o viata mult mai buna alaturi de el, doar pentru ca au pielea de aceeasi culoare. Filmul este inspirat dintr-o poveste reala.

 

CINEMAX

21:00 Antigona (Dramă, Canada, 2019) Cu: Nahéma Ricci, Nour Belkhiria, Rawad El-Zein, Rachida Oussaada, Antoine Desrochers

Adaptarea provocatoare și actuală a lui Sophie Deraspe a tragediei grecești clasice prezintă povestea unei femei care caută dreptate, sub forma unui comentariu despre experiența imigranților în orașul Montreal contemporan. Antigone e o fată de 16 ani care a venit în Canada din Algeria când era mică, cu o parte din familia ei. În timp ce ea excelează la școală, cei doi frați ai ei aleg o viață de infracțiuni. Când unul ajunge în închisoare și e amenințat cu deportarea, ea pune la cale un plan ca să-l elibereze, iar asta îi face probleme.

Deja ai votat!