JOI, 22 APRILIE

0

CINEMAX

21:00 Vicele (Dramă, SUA, 2018) Cu: Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, Sam Rockwell, Alison Pill

Vice e povestea lui Dick Cheney (Christian Bale), un fin cunoscător al sistemului birocratic din Washington, care ajunge în mod discret să posede o putere politică imensă, ca Vicepreședinte in echipa prezidenţială a lui George W. Bush. Dick Cheney devine cel mai puternic om din SUA și contribuie în mod decisiv la impunerea unei noi ordini mondiale. Consecințele acțiunilor sale le resimțim până azi.

FILM NOW

22:05 Bani însângeraţi (thriller 2008) cu Chris Ashworth, Josh Berry

Povestea unui zbuciumat tanar cuplu, care da peste o importanta suma de bani murdari dupa un schimb de focuri din cladirea in care locuiesc…

HBO

23:30 Spectre (Acțiune, Marea Britanie, 2015) Cu: Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Monica Bellucci

Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigație ce-i dezvăluie acțiunile unei organizații sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâți să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.

PRO CINEMA

23:00 Legendele oraşului: Ultima dublă (thriller 2000, SUA) Cu: Jennifer Morrison, Matthew Davis, Hart Bochner

Renumita scoala de film, Alpine University, devine tinta unei serii de accidente fatale care impiedica incercarea unei studente de a realiza o pelicula despre legendele moderne ale orasului. An dupa an, un student in an terminal primeste mult-ravnitul premiu Alfred Hitchock pentru cel mai reusit film, ceea ce-i asigura o cariera la Hollywood. Studenta Amy Mayfield se hotaraste sa intre in competitie. Reese, noul supraveghetor al campusului universitatii ii povesteste o intamplare inspirata din aceste legende sumbre, de la fostul sau loc de munca, colegiul Pendleton. In timpul filmarilor, echipa cade victima unor accidente mortale. Suspicioasa, Amy investigheaza… pentru a descoperi mana criminala.

Deja ai votat!