LUN, 3 MAI

FILM BOX PREMIUM

19:10 Comedia puterii (dramă coprod. 2016) cu Isabelle Huppert

O judecătoare se ocupă de anchetarea unui caz complex de delapidare. Până în ce punct își poate exercita puterea? Și cât poate rezista natura umană la beția puterii?

 

FILM NOW

20:00 Al şaptelea fiu (fantastic 2014) cu Julianne Moore, Jeff Bridges, Ben Barnes, Antje Traue

Thomas Ward este al șaptelea fiu al unui al șaptelea fiu și a fost dat în ucenicie Vraciului din părțile locului. Misiunea lui este grea. Vraciul este neprietenos și mulți ucenici au dat greș înaintea lui. Vrând-nevrând, Thomas trebuie să învețe să alunge stafiile, să întemnițeze vrăjitoare și să supună duhurile. Dar, după ce este păcălit să o elibereze pe Mama Malkin, cea mai rea vrăjitoare din Comitat, iadul se dezlănțuie.

NATIONAL TV

 21:00 Regina deşertului (biografic, coprod. 2015) cu Nicole Kidman, James Franco, Robert Pattinson

Exploratoare, scriitoare, spion, arheolog și diplomat cu influență covârșitoare asupra Orientului Mijlociu de acum un veac, Gertrude Bell a avut un rol extrem de important în modernizarea statelor Irak și Iordan, devenind un negociator între numeroasele triburi din Orientul mijlociu și puterea britanică. Iubită de localnici și respectată de imperiu, Bell a devenit una dintre cele mai puternice femei ale acestei perioade a istoriei.

 

PRO TV

23:00 1000 post Terra (acţiune SUA, 2013) Cu: Jaden Smith, David Denman, Will Smith, Sophie Okonedo, Zoe Kravitz, Glenn Morshower

O aterizare forțată îi aduce pe adolescentul Kitai Raige (Jaden Smith) și pe legendarul său tată, Cypher (Will Smith), pe Pământ, la 1.000 de ani după cataclismul care îi forțase pe oameni să-și părăsească planeta. Cypher fiind grav rănit, Kitai trebuie să pornească singur după ajutor, confruntându-se cu un teren necunoscut, specii modificate de animale, care stăpânesc în prezent planeta, și o creatură extraterestră, care a evadat în timpul aterizării forțate. Tatăl și fiul trebuie să învețe să conlucreze și să aibă încredere unul în celălalt dacă nu vor să-și rateze unica șansă de a se întoarce acasă.

 

Deja ai votat!