LUNI, 26 IULIE

TNT

20:20 Benjamin, recrut fără voie (comedie 1980) cu Goldie Hawn

Nimic nu e destul de bun pentru ea. Judy isi poate permite orice, asa au invatat-o parintii. In noaptea nuntii insa, cand fericirea ei pare de netulburat, mirele moare. Deprimata, Judy se inroleaza in noua armata din La Costa, despre care aflase numai lucruri bune. Asa incep peripetiile ei. Ceea ce gaseste in armata nu seamana deloc cu ceea ce auzise. Judy – printesa, trebuie sa indure rigorile regulamentului si chiar sa frece grupurile sanitare cu periuta de dinti. Cu toate acestea, devine un soldat model si este transferata la Paris. Aici, o legatura romantica ii schimba complet viata.

 

 

PRO CINEMA

20:30  Joe și Max (dramă 2002) Cu: Til Schweiger, Leonard Roberts, Richard Roundtree

Filmul exploreazã diferentele pline de ironie dintre adevãrul istoric si modul în care evenimentele de la acea datã au fost prezentate publicului. Lumea trebuia sã-i vadã pe Louis si Schmeling ca doi inamici; cu toate astea, ei au devenit prieteni. Joe Louis si Max Schmeling au fost amândoi manipulati de cãtre guverne si presã, datorita tensiunilor în crestere dintre SUA si Germania nazistã în anii ’30.

 

PRO TV

21:30 Fără scăpare (acţiune 1993) Cu: Jean-Claude Van Damme, Rosanna Arquette, Kieran Culkin

Jean Claude Van Damme isi croieste drum cu pumnii si picioarele catre inima unei vaduve, interpretata de frumoasa Rossanna Arquette, aflata in primejdie in acest film plin de actiune. El interpreteaza rolul unui detinut evadat care renunta la planurile proprii de a-si continua fuga cu avionul pentru a impiedica un latifundiar avar sa-i fure ferma tinerei femei.

 

HBO

21:30 Noii mutanți (Acțiune, SUA, 2020) Cu: Blu Hunt, Henry Zaga, Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton

Cinci tineri mutanţi, care abia îşi descoperă abilităţile în vreme ce sunt ţinuţi închişi într-o instituţie secretă, încearcă să se salveze, dar şi să se lepede de păcatele comise în trecut.

 

Deja ai votat!