Recomandări duminică, 21 noiembrie

Antena 1

14:30 Fete rele 2 (comedie 2011) Cu: Meaghan Jette Martin, Donn Lamkin, Rhoda Griffis, Jennifer Stone, Maiara Walsh, Nicole Anderson, Claire Holt

Povestea se învârte în jurul unei noi eleve la liceul din oraș, Jo Mitchell. Ea este de acord să se împrietenească cu o fată nu prea populară, Abby, la îndemnul mamei bogate a acesteia, pentru a-i plăti taxele la colegiul unde visează să ajungă. Jo și Abby se răzvrătesc contra „fetelor rele” ale școlii, Mandi, Hope și Chasity.

 

Tvr 1

15:30 Vis de iarnă (Comedie romantică, 2018) Cu: Rachel Leigh Cook, Niall Matter, Sandy Sidhu.

Mary Cartwright se luptă cu situaţia ei financiară dificilă, pentru a-şi salva librăria la care ţine enorm. Adam Clayborn e un tânăr şi recalcitrant jucător de hochei, suspendat temporar din echipa lui din cauza unei dispute cu un arbitru. Amândurora li se oferă şansa unei schimbări de imagine, cu ajutorul unei experte în marketing, şi trebuie să colaboreze, în ciuda animozităţii lor reciproce.

 

 

Cinemax

21:00 Maestrul minciunilor (Dramă 2019) Cu: Helen Mirren, Ian McKellen, Russell Tovey, Jim Carter, Mark Lewis Jones.

Bătrânul escroc Roy Courtnay (Ian McKellen) și-a găsit următoarea țintă: recenta văduvă Betty McLeish (Helen Mirren) care a moștenit milioane de dolari… iar Roy intenționează să pună mâinile pe toată averea.Încă de la prima întâlnire, Roy începe să o controleze pe Betty cu trucurile sale de manipulare, iar Betty, care pare destul de încântată de el, se lasă purtată de val. Însă, de data aceasta, ceea ce ar fi trebuit să fie o scamatorie ușoară se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica, pe un teren minat, în care miza crește de la o clipă la alta, iar trădările expun noi pericole.

 

Tvr 2

22:10 Întoarcere la Howards End  (drama 1992) Cu: Emma Thompson, Anthony Hopkins, Helena Bonham-Carter, Vanessa Redgrave.

Dramă, ecranizare a romanului omonim de E.M. Forster. În Anglia anilor 1910, surorile Margaret şi Helen Schlegel continuă tradiţia intelectuală a familiei şi îşi petrec timpul frecventând cercurile artistice şi literare londoneze. Familia Wilcox, pe de altă parte, trăieşte în mediul necruţător al afacerilor şi al industriei în plină dezvoltare. Helen, mezina nonconformistă, trăieşte o scurtă iubire cu tânărul Paul Wilcox, repede înăbuşită şi cu urmări nedorite, care o vor marca pe rebela sentimentală. Margaret leagă cu Ruth Wilcox, soţia patriarhului Henry Wilcox, o surprinzătoare prietenie, în ciuda diferenţelor sociale dintre ele. Chiar înainte să moară, Ruth decide în secret să-i lase moştenire lui Margaret conacul Howards End, la care ţine foarte mult. Din fericire pentru familia Wilcox, documentul nu este oficial, nimeni nu l-a citit, aşa că ultima dorinţă a decedatei nu va fi respectată. Când văduvul Henry o cunoaşte, în sfârşit, pe Margaret, rămâne fermecat şi, în scurt timp, o va cere de soţie. Căsnicia lor, deşi clădită pe iubire, va fi marcată de neînţelegeri şi conflicte familiale şi bântuită de secretul pe care-l ascunde Henry.

Deja ai votat!