Recomandări, luni 22 noiembrie

Dennis Quaid

Tvr 1

22:50 O familie împotriva legii (Dramă 1996). Prima parte. Cu: Dennis Quaid, Laura Dern, Kirsten Dunst, Diane Ladd.

Film bazat pe evenimente reale. În august 1992, sute de agenţi FBI, echipaţi cu mitraliere, tancuri şi elicoptere, au înconjurat cabana izolată din Idaho a lui Randy Weaver, cunoscut militant neonazist şi fundamentalist religios, acuzat de deţinere ilegală de armament. Au urmat 11 zile de adevărat asediu asupra lui Weaver şi a familiei sale, care s-au încheiat tragic, stârnind un val de controverse, şocând întreaga Americă.

 

Cinemax

22:40 Zile în paradis (Dramă 1978) Cu: Richard Gere, Brooke Adams, Sam Shepard, Linda Manz, Robert Wilke.

În 1916, Bill (Richard Gere), un oțelar din Chicago, fuge în Texas cu sora lui mai mică, Linda (Linda Manz), și cu iubita lui, Abby (Brooke Adams), după ce se confruntă cu șeful său. Alături de alți muncitori, lucrează la ferma unui bărbat bogat bolnav (Sam Shepard). Acesta se îndrăgostește de Abby și, cum are impresia că ea e sora lui Bill, le cere celor trei să rămână pe moșia lui. Bill vede asta ca fiind singura ocazie de a scăpa de sărăcie și o îndeamnă pe Abby să se căsătorească cu bărbatul bolnav. Însă mariajul are mai multe puteri vindecătoare și fermierul are mai mult magnetism decât crezuse Bill.

 

Hbo

22:00 Interstellar: Călătorind prin univers (SF 2014) Cu: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Ellen Burstyn, Michael Caine

În contextul în care existența omenirii pe Terra este amenințată, un grup de exploratori depășește limitele spațiului și cucerește imensele distanțe ale unei călătorii interstelare.
În regia lui Christopher Nolan, Interstelar: Călătorind prin Univers îi aduce în rolurile principale pe: Matthew McConaughey, Anne Hathaway și Jessica Chastaine, urmând să aibă premiera în cinematografele din România pe 7 noiembrie.

 

FilmNow

20:00 Juriul (2003 Thriller) Dustin Hoffman, Gene Hackman, Rachel Weisz

O vãduvã din New Orleans dã în judecatã o mare corporatie nationalã, acuzându-i de uciderea sotului ei. Actiunea ei declanseazã un proces cu o mizã de milioane de dolari. E un proces care ar putea fi câstigat chiar înainte de a începe, de cãtre partea care reuseste sã manipuleze mai abil juriul. Avocatul vãduvei este Wendall Rohr (interpretat de Dustin Hoffman), un om cinstit si foarte pasionat de caz. Oponentul sãu este, aparent, avocatul corporatiei, Durwood Cable (interpretat de Bruce Davison). În realitate, în spatele acestuia se ascunde inteligentul si crudul consultant al corporatiei, Rankin Fitch (interpretat de Gene Hackman).Fitch se instaleazã într-un imobil pãrãsit din Cartierul francez si, ajutat de echipamente si tehnologie de vârf, începe sã-i urmãreascã si sã-i evalueze pe viitorii membri ai juriului. Investigându-le viata particularã în cele mai mici amãnunte, Fitch manipuleazã procesul de selectie a juratilor. Pentru el, juriul perfect este cel care va vota în favoarea clientului sãu.

Deja ai votat!