Recomandări, miercuri 05 ianuarie

Cinemax

21:00 Minciună nevinovată (Dramă 2019) Cu: Kacey Rohl, Amber Anderson, Martin Donovan, Thomas Olajide, Connor Jessup

O dansatoare talentată, aparent născută pentru scenă, Katie (Kacey Rohl) este la fel de agilă când vine vorba despre continuarea unei minciuni elaborate care a convins pe toată lumea, inclusiv mulți donatori, că luptă împotriva cancerului. Deja este considerată o eroină locală și e imortalizată ca hashtag, dar acum i se cere să arate documente medicale autentice care să-i confirme diagnosticul. Astfel, situația începe să se înrăutățească pe măsură ce ea încearcă să găsească niște documente false. În plus, nu o ajută nici faptul că prietena ei (Amber Anderson) insistă să fie mereu lângă ea, iar tatăl ei (Martin Donovan) amenință să dezvăluie adevărul.

 

Tvr 2

20,10 Mireasă şi prejudecată (Comedie romantică, 2004) Cu: Aishwarya Rai, Martin Henderson, Naveen Andrews

Comedie romantică, adaptare liberă a romanului “Mândrie şi prejudecată” de Jane Austen. În Amitsar, India, domnul şi doamna Bakshi au patru fete de vârsta măritişului, pentru care-şi doresc soţi bogaţi şi bine plasaţi în societate. Lalita, a doua născută, lumina ochilor tatălui ei, nu este doar foarte frumoasă şi inteligentă, ci şi o fire independentă, refuzând ideea unei căsătorii aranjate şi declarând că nu se va mărita decât din dragoste. La o nuntă, Lalita îl cunoaşte pe englezul Will Darcy, fost coleg de facultate al lui Raj, un prieten al familiei. Între Will şi Lalita se naşte o atracţie irezistibilă, deşi totul pare să-i despartă, inclusiv prima impresie negativă a unuia despre celălalt, stârnită de mândrii şi prejudecăţi fără rost.

 

ProTv

22:30  Monştri pe roţi  (actiune 2016) Cu Thomas Lennon, Rob Lowe, Lucas Till, Jane Levy, Danny Glover, Barry Pepper.

Căutând să scape cu orice preț de orașul în care s-a născut și de viața pe care o are, Tripp își construiește un monster-truck din piese abandonate ale altor mașini. În urma unui incident la o stație de extracție a țițeiului, Tripp eliberează din subteran o creatură care, în mod bizar, pare pasionată de viteză. Tripp realizează că a găsit nu doar biletul de ieșire din orașul natal, dar și un foarte bun prieten.

 

Filmnow

21:45 Labirintul minţii  (2013 Thriller) Brian Cox, Indira Varma, Mark Strong, Noah Taylor, Saskia Reeves, Taissa Farmiga.

Filmul “Mindscape”, cunoscut și sub numele de “Anna”, este un thriller psihologic ce ne prezintă un bărbat cu o capacitate de a intra în amintirile oamenilor. În acest film el se ocupă de un caz tulburător al unei fete de șaisprezece ani, el încearcă să determine dacă aceasta are o tulburare de comportament sau este victima unei traume.

Deja ai votat!