Recomandări, joi 06 ianuarie

Antena 1

00.00 Luminile rampei (drama 2014) Cu: Gugu Mbatha-Raw, Nate Parker, Minnie Driver.

Povestea de viata a lui Noni, o tanara talentata, descoperita inca de la o varsta frageda, care devine aproape peste noapte un adevarat superstar in lumea muzicii. Desi ar parea ca viata ei este completa, implinita, lucrurile nu stau chiar asa, ele fiind mai complicate decat par de fapt. Intr-un moment de nebunie, aceasta doreste sa scape de toata presiunea de pe umeri, renuntand la viata, dar este salvata in ultima clipa de politistul Kaz Nicol.

 

PrimaTv

20:00  Rapirea fecioarelor (aventuri 1968) Cu Marga Barbu

La inceputul secolului al XIX-lea, printr-o tacita intelegere cu doamna Haricleea (Olga Tudorache), care doreste sa-si indeparteze sotul de la tron, bandele lui Pazvanoglu (George Constantin), pasa de Vidin, ataca fara mila satele, rapind fete. Haricleea isi trimite fiul la adapost, la o manastire, dar haiducii lui Amza (Emanoil Petrut) il rapesc, pentru a-l da in schimbul incetarii jafurilor. In timp ce haiducii urmaresc un boier, care vrea sa fuga din tara cu averea, Pazvanoglu ataca din nou. La randul lor, haiducii, ajutati de Anita (Marga Barbu), patrund in palatul pasei si elibereaza fetele. In haosul creat, fiul Haricleei este ucis.

 

Tvr 2

20,10 Umbra unei dorinţe (Thriller, 2009)Cu: Sarah Michelle Gellar, Lee Pace, Michael Landes.

Thriller. Jess şi Ryan au o căsnicie aproape perfectă, deranjată doar de prezenţa brutală a fratelui lui Ryan, Roman. Într-o zi fatală, cei doi fraţi sunt implicaţi într-un grav accident de maşină, în urma căruia amândoi ajung în comă. Situaţia devine şi mai complicată când Roman se trezeşte şi încearcă s-o convingă pe Jess că el este soţul ei. Copleşită de durere şi de spaimă, Jess se confruntă cu întrebări fără răspuns: oare bărbatul ei chiar a ajuns prizonier în corpul altuia? Sau tot ce i se întâmplă nu este decât o înscenare sinistră?

 

ProTv

20:30  Renegaţii  (actiune 2017) Cu Sylvia Hoeks, J.K. Simmons, Sullivan Stapleton, Ewen Bremner.

Europă destrămată de război, și care descoperă o comoară pe fundul unui lac, despre care se spune că ar valora milioane de dolari. Pentru a-i ajuta pe localnici, soldații decid să nesocotească ordinele și orchestrează un jaf pentru a sustrage aurul ca să-l returneze proprietarilor de drept. Dar, printr-o întorsătură nefastă a sorții, sunt detectați de inamic, așa că acum nu mai au decât 10 ore pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea.

Deja ai votat!