Recomandări vineri, 07 ianuarie 2022

Antena 1

20.30 Alita: Ingerul razboinic (actiune/SF 2019) Cu: Rosa Salazar, Jennifer Connelly, Christoph Waltz, Mahershala Ali, Keean Johnson

Când Alita se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido, un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo o ajută să-și recapete memoria. Dar atunci când forțele mortale și corupte care conduc orașul vin după Alita, ea descoperă un indiciu din trecutul ei – că are abilități unice de luptă încât nimic nu o va putea opri. Dacă ar putea stăpâni aceste abilități, ar putea fi salvarea prietenilor, a familiei și lumii în care a crescut.

PrimaTv

20:00 Noi, cei din linia intai (aventuri 1986) Cu Anda Onesa

Film in doua serii, care urmareste dramaticele momente prin care au trecut batalioanele Armatei Romane care s-au aflat in linia intai in ultimele faze ale celui de-al doilea Razboi Mondial. Personajele filmului intruchipeaza oameni normali care, pusi in situatii limita in fata linilor inamice, devin adevarati eroi.”Dupa momentul “23 august”, trupele române au luptat alaturi de cele sovietice pâna la Budapesta. Acolo aveau o pozitie extrem de favorabila pentru a ajunge primii la cladirea Parlamentului Maghiar. Cu câteva zile înaintea atacului final, din ordinul direct al lui Stalin, românii au fost “scosi” din Budapesta. Aceasta este una din povestile aflate în filmul meu, precum si aparitia evreului pianist care a devenit eroul filmului lui Polanski în 2003.

Tvr1

22,10 Răzbunarea unui hoţ (acţiune 2016) Cu: Bruce Willis, Claire Forlani, Mark-Paul Gosselaar.

Şantajată de mafiotul Eddie Filosa, după un jaf transformat în fiasco, frumoasa Karen, specialistă în escrocherii la nivel înalt, îl recrutează pe Jack, fostul ei iubit, să fure împreună un transport de pietre preţioase. Dar, în timp ce planul este în desfăşurare, trădările sunt la ordinea zilei şi fiecare va trebui să se descurce pe cont propriu.

Hbo

23:05 Dimineața morții (Horror 2004) Cu: Sarah Polley, Ving Rhames, Mekhi Phifer, Jake Weber, Ty Burrell.

Cum a inceput, unde a inceput, de ce a inceput, nimeni nu stie. Indiferent ce s-a intamplat sau cum a inceput, peste noapte lumea a devenit un cosmar de dimensiuni uriase. Omenirea a fost lovita de o necunoscuta si letala boala. Populatia moare pe capete dar mortii nu raman morti ci se transforma in zombie. Morti vii umbla urland si incercand sa-i decimeze pe ultimii supravietuitori. Hrana lor este carnea oamenilor vii si sangele lor. Dupa ce scapa dintr-o terifianta experienta ce se petrece in propria ei casa, Ana Clark se alatura unui mic grup de supravietuitori. Din grup fac parte un politist vesnic banuitor pe nume Keneth, Michael – un comerciant de electronice iresponsabil, un dur al strazii si sotia lui insarcinata.

Deja ai votat!