Recomandări sâmbătă, 08 ianuarie 2022

Antena 1

20.00 O poveste incalcita (aventuri 2010) Regia: Nathan Greno, Byron Howard

Când cel mai căutat bandit al regatului, Flynn Rider, se ascunde într-un turn misterios, este luat ostatic de Rapunzel, o frumoasă captivă acolo, care are un păr blond, lung şi magic. Rapunzel, care caută biletul de ieşire din turnul unde a fost ferecată timp de mulţi ani, face o înţelegere cu frumosul hoţ şi duo-ul atipic pune la cale un plan de evadare, alături de un cal super-poliţist, Maximus, un cameleon super-protector, Pascal, şi o gaşcă de tâlhari aspri.

 

PrimaTv

20:00 Sugar Mountain (actiune 2016)Cu: Jason Momoa

Îndatorat unui mafiot local, Miles West (Drew Roy) își convinge iubita, Lauren și fratele, Liam să-l ajute să-și însceneze dispariția în sălbăticia din Alaska. În timp ce orașul face front comun pentru a-l găsi pe Miles, șeriful Jim Huxley începe să suspecteze înșelăciunea. Pe măsură ce se apropie de adevăr, Liam face tot posibilul ca înșelăciunea să nu fie aflată. Acum cei doi se zbat să fie cu un pas înaintea mafiotului sadic și a polițiștilor tenace, înainte ca Miles să dispară pentru totdeauna…

 

Tvr 1

21,10 Columna (Dramă, film istoric 1968) Cu: Richard Johnson, Antonella Lualdi, Ilarion Ciobanu, Ştefan Ciubotăraşu, Amedeo Nazzari, Amza Pellea.

Acțiunea filmului are loc în anii 106-111 d.Hr., în timpul celui de-al doilea război daco-roman și după transformarea Daciei în provincie romană. Filmul evocă momentele colonizării Daciei de către romani, fiind structurat în două părți distincte: războiul și pacea.

Armata romana, într-o uriaşă desfăşurare de forţe, asediază capitala Daciei, Sarmizegetusa. Prea mândru ca să se lase prins, regele Decebal se sinucide. Pentru a menţine calmul în provincia ocupată, împăratul Traian îl înlocuieşte pe tribunul Tiberius, în mâinile căruia trebuia să se predea Decebal, asigurându-se de colonizarea Daciei cu legiunile rămase pe loc.

 

Tvr 2

19,10 Misterele Aurorei Teagarden: enigma craniului (poliţist 2015) Cu: Candace Cameron Bure, Lexa Doig, Marilu Henner, Bruce Dawson.

Film poliţist. Aurora Teagarden, o tânără bibliotecară pasionată de analiza crimelor, e celebră în orăşelul Lawrenceton pentru mintea ei strălucită de detectiv. Când prietena ei, Jane, moare pe neaşteptate, Aurora află că a primit moştenire toate bunurile femeii, inclusiv o casă „dotată” cu un craniu misterios. Pasul următor este să investigheze crima care a avut loc cândva, să identifice victima şi nu stârnească bănuielile vecinilor, printre care s-ar putea ascunde criminalul.

 

Deja ai votat!